Hegor Sampon impotriva caderii parului, fortifiant, activator-tonifiant par devitalizat, 150 ml Mărește

Hegor Sampon impotriva caderii parului, fortifiant, activator-tonifiant par devitalizat, 150 ml

A005182

Firul de par traieste si moare conform unui ciclu natural care dureaza intre 3 si 5 ani, este deci normal sa pierdem fire de par insa o pierdere mai mare de 100 fire pe zi caderea este excesiva: trebuie sa actionam repede pentru a nu se agrava.

More details

Produsele conțin TVA.
Pentru comenzi mai mari de 250 RON livrarea este gratuită!
Comandă telefonic:
0746 156 833 / 0332 102 582

36,00 lei (inclusiv TVA)

Informații

In asociere sau dupa o ingrijire impotriva caderii parului, samponul fortifiant Hegor este alegerea pentru igiena parului devitalizat cu scalp afectat sau anemiat.

Activi:

siliciu organic – restabileste schimbul celualar si reactiveaza circulatia sangelui exercitand o actoune stimulanta pe zona germonativa a parului, confirmata de numeroase studii.

Lipoproteinele de ovaz – agenti de spalare blanzi si activi reparatori creaza prin afinitatea cu keratina un film protector ce mentine integritatea parului si il revitalizeaza.

Alfa hidroxii acizii actionand asupra reinnoirii celulare stimuleaza si amelioreaza oxigenarea scalpului.

Rezultate: un scalp mai sanatos, par mai suplu, ai tonic si mai multa stralucire, redau volum si dinamism in totalitate parului.

Utilizare: recomandat mai ales parului si scalpului care au nevoie de o ingrijire specifica inainte de agravarea problemelor sau complementar ca produs de igiena in timpul tratamentului cu lotiunea impotriva caderii parului Hegor. Baza de spalare blanda pt uz frecvent, dupa necesitate. Pentru optimizarea efectului lasati samponul sa actioneze cateve minute inainte de clatire. Toleranta buna si buna adaptare a produsului sub control dermatologic spitalicesc. 

30 alte produse în aceeași categorie: