Item Alphadoux Sampon, 200ml

A005191

Item

Toate tipurile de par si par mixt. Normalizant – Protector

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

 • Lipoproteine de matase si ovaz. Acizi de fructe si de lapte. Parul fragilizat al scalpului cu tendinta grasa sau usor iritat datorita tratamentelor specifice este in mod particular supus agresiunilor zilnice (poluare, saruri de mare, vara, sampoane detergente). Proprietati: cu calitati normalizante actioneaza ca reglator si protector al scalpului si parului. Complexul de lipoproteine de matase si ovaz, agent bland de spalare si activ reparator creaza datorita afinitatii cu keratina un film ce imbraca firul de par si protejeaza parul impotriva agresiunilor multiple si usureaza pieptanarea. Extracte de fructe si lapte – activi calmanti si reglatori amelioreaza starea scalpului cu tendinta grasa si netezesc parul fragilizat, despicat la varfuri.

  Rezultate: agreabil parfumat respecta structura capilara si echilibrul fiziologic cutanat. Baza lavanta blanda de origine vegetala permite folosirea zilnica fara agresarea parului, fara uscarea pielii. Parul este suplu, stralucitor si matasos. Se recomanda in particular in cazul apei calcaroase si in perioada dintre tratamentele capilare.

  Utilizare: preventiv in toate probleme capilare. Aplicati pe parul umed, masati delicat scalpul, lasati sa actioneze cateva minute apoi clatiti din abundenta. Reaplicati samponul la nevoie.

  Componente esentiale: derivate de proteine de matase, lipoproteine ovaz, acid lactic, alfahidroxi acizi din grapefruit, baza lavanta blanda.

  Ingrediente: pe ambalaj.

  Data valabilitate si expirare: a se utiliza inainte de datele indicate. Coryne de Bruynes France. Import/distributie:

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Item Alphadoux Sampon, 200ml

Item Alphadoux Sampon, 200ml

Toate tipurile de par si par mixt. Normalizant – Protector