Rene Furterer Absolue Keratine Sampon...

Rene Furterer Absolue Keratine Sampon regenerator 200 ml

3282770202489
Stoc epuizat
63,00 lei
cu TVA

Sampon pentru par extrem de deteriorat si fragil


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Acest sampon intens pentru parul fragil si extrem de deteriorat este formulat cu un amestec fortifiant de cheratina* pe baza de plante, biocimentina si ulei de camelina pentru a ajuta la repararea, netezirea si imbunatatirea imediata a supletei si a stralucirii.

Contine aminoacizi similari cu cei ai cheratinei parului.

Proprietati: Ofera o curatare delicata si eficienta pentru parul fragil, foarte deteriorat. Indeajuns de bland pentru utilizare frecventa Cheratina pe baza de plante constand din extract de proteine din soia si micro-proteine de grau imita cheratina naturala a parului pentru a umple fisurile si a intari firele fragile. Biocimentina sigileaza si netezeste cuticulele firului de par. Uleiul de camelina protejeaza parul de deteriorarea provocata de mediu si confera mai multa stralucire. Restabileste imediat netezimea si stralucirea parului

Mod de utilizare: Aplicati o cantitate mica pe parul umed, masati pana face spuma si clatiti. Pentru rezultate optime, utilizati impreuna cu alte produse René Furterer Absolue Kératine.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte