Rene Furterer Sampon Astera Fresh 200ml

Rene Furterer Sampon Astera Fresh 200ml

3282770108187
Stoc epuizat
50,00 lei
cu TVA

Sampon calmant cu efect de prospetime. Cu uleiuri esentiale racoritoare. Scalp iritat.


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Sampon calmant cu efect de prospetime. Cu uleiuri esentiale racoritoare. Scalp iritat.
Deteriorat din cauza factorilor externi, scalpul este uneori predispus la mancarimi, roseata si presiune. Oferind prospetime si avand un efect calmant, samponul ASTERA curata delicat si calmeaza inca de la prima aplicare datorita efectului racoritor al uleiurilor esentiale de menta si eucalipt. Bogat in extracte de Asteraceae, acesta calmeaza iritatiile si mancarimea pentru a redadelicatetea bsi supletea scalpului.

Rezultate: Scalpul este calmat imediat, experimentand o senzatie de confort. Parul devine moale, stralucitor si usor de aranjat.

Instructiuni de utilizare: Aplicati pe intregul scalp. Frecati bine si clatiti. Reaplicati si lasati sa actioneze timp de 2-5 minute apoi clatiti cu apa din abundenta. Pentru utilizare frecventa. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta. A se utiliza exclusiv de catrea adulti si adolescenti. Fara silicon.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte