Herbagetica Prostato Stem 60 de capsule + 30 de capsule cadou

Herbagetica Prostato Stem x 60 capsule + 10 capsule cadou

Herbagetica
In stoc
50,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Prostata sanatoasa

Descriere

Contribuie la regenerarea celulară a prostatei, susţine sănătatea şi funcţionarea normală a prostatei, asigură o urinare normală şi o viaţă sexuală activă

Prostato STEM este unicul remediu care conţine 4 principii active şi oferă 4 beneficii. Conţine cea mai complexă formulă pentru tratarea afecţiunilor prostatei. Alături de renumitul extract de Palmier-pitic se regăseşte stimulatorul organic de Celule Stem, Alga AFA, extractul de Urzică şi pulberea de dovleac, toate contribuind la tratarea naturală, rapidă şi eficientă a afecţiunilor prostatei.

Se utilizează ca adjuvant în:

 • Hipertrofia benignă de prostată stadiul I și II
 • Prostatite acute și cronice
 • Cancer de prostată
 • Incontenenţă urinară
 • Infecţii reno-urinare
 • Prevenirea afecțiunilor prostatei la bărbații de peste 35 ani

Extractul de Palmier-pitic (Serenoa repens) este remarcabil pentru bărbaţi şi a devenit faimos pentru utilizările sale în sănătatea prostatei. Este demonstrat ştiinţific, în multe studii clinice, că extractul de Palmier pitic ajută la tratarea hiperplaziei benigne de prostată (HBP) şi în general a afecţiunilor prostatei, inclusiv cancerul de prostată

Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule Stem. Datorită numeroaselor substanţe active din compoziţie (12 vitamine, 27 de minerale naturale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor), care sunt uşor absorbite de organism, această algă minune este profund benefică pentru tratarea cancerului de prostată, unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer diagnosticate la bărbaţi, după vârsta de 50 de ani.

Regenerarea celulară a prostatei ajută la refacerea ţesuturilor afectate, inhibarea dezvoltării celulelor canceroase şi prevenirea formării şi extinderii tumorilor.Administrată în paralel cu tratamentele oncologice pentru cancerul de prostată, Alga AFA este şi un puternic citostatic natural vegetal, care potenţează acţiunea tratamentelor clasice oncologice şi contribuie la diminuarea efectelor secundare.

Extractul de Urzică este cunoscut în prezent şi pentru abilitatea sa de a alina disconfortul în urinat la bărbaţii care suferă de afecţiuni ale prostatei. Extractul de Urzică este bogat în clorofilă şi  complexul de săruri minerale (fier, magneziu, calciu, potasiu şi siliciu). Conţine o mare cantitate de Vitamina C (de 200 de ori mai mult decât în mere), precum şi alte vitamine importante cum ar fi Vitamina K (cu acţiune antihemoragică), PP, complexul B şi provitamina A (betacaroten). 

Extractul de Dovleac este un remediu foarte eficient pentru problemele de prostată având un conţinut bogat în zinc şi grăsimi nesaturate. S-a demonstrat faptul că bărbaţii care au deficienţe de zinc sunt predispuşi la afecţiuni ale prostatei.

Compoziţie/1 capsulă: 

 • Palmier-pitic (Serenoa Repens) extract standardizat cu 25% acizi graşi………………………………………………………………………..............……135 mg
 • Alga AFA (Aphanizomenon flosaquae) organică, din lacul Klamath, SUA…………………………………………………………………………………....………45 mg
 • Urzică (Urtica Dioica) extract 10:1………………………………………………………………………………………………45 mg
 • Dovleac (Cucurbita pepo) pulbere din seminţe……………………………………………………………………………………..…45 mg
 • Palmier-pitic (Serenoa Repens) pulbere din fructe……………………………………………………………………………………….……45 mg
 • Urzică (Urtica Dioica) extract .10:1………………………………………………………………………………………………45 mg

Mod de administrare: Câte 1-2 capsule pe zi.

Precauţii şi Contraindicaţii: Nu se administrează persoanelor cu afecţiuni hemoragice (de coagulare a sângelui sau risc de hemoragii), gravidelor sau femeilor care alăptează, copiilor şi adolescenţilor înainte de maturizarea sexuală.

Detalii ale produsului

9996 Produse

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.