Mameldin crema 50g

Elimina durerea si senzatia de tensiune de la nivelul sanilor

Mai multe detalii

14,00 lei

Adauga la lista dorintelor

  • Ingrediente:  Aqua, Symphytum Officinale Extract, Cetyl Alcohol, Petrolatum, Lanolin, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Olive Oil, Glycerin, Euxyl PE 9010. Vitex Agnus Castus, B.H.A, Perfume.

    Recomandări: Mameldin cremă reprezintă o terapie modernă, bazată pe produse vegetale, ce elimina durerea si senzatia de tensiune de la nivelul sanilor. Principiile active din Vitex agnus castus au acţiune antiprolactinică locală şi corectează dezechilibrele hormonale între estrogeni şi progesteron de la nivelul glandei mamare, în care prolactina intervine ca verigă finală în exercitarea acţiunii steroizilor ovarieni. Prin blocarea acţiunii estrogenilor la nivelul receptorilor mamari se reduce efectul acestora asupra canalelor galactofore şi asupra permeabilităţii capilare. Efectul se produce la nivelul receptorilor celulari din ţesutul mamar şi a altor ţesuturi hormonodependente, unde antagonizează acţiunea prolactinei. Prin aceasta acţiune previne tulbărările secundare disfuncţiilor hormonilor steroizi ovarieni la femeie, reprezentate de dismenoree, sindrom premenstrual, mastodinie şi hemoragii disfuncţionale secundare hiperprolactinemiei.

    Contraindicaţii: Este contraindicată utilizarea cremei Mameldin în timpul sarcinii şi în timpul alăptării.

    Mod de utilizare: Doza recomandată este de 2,5-3 ml cremă care se aplică pe suprafaţa sânului şi se masează până la intrarea în piele. Se recomandă 3-4 aplicaţii zilnice, inclusiv în perioada ciclului menstrual; durata tratamentului poate fi de 3-4 luni sau mai mult, în funcţie de modul de remitere a simptomatologiei, sau poate fi prelungit la nevoie.

    Prezentare: tub crema 50g

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Mameldin crema 50g

Mameldin crema 50g

Elimina durerea si senzatia de tensiune de la nivelul sanilor