Cloramina T 500mg x 50cp

Cloramina T 500mg x 50cp

X03086
Stoc epuizat
15,00 lei
cu TVA

Cloramina T este un dezinfectant cu spectru larg de actiune asupra microorganismelor patogene, incluzand bacterii Gram pozitive si Gram negative, fungi, levuri, virusi, microbacterii si bacterii sporulate.

Descriere

Compozitie:

Un comprimat de Cloramina T – Sin 500 mg contine:
Cloramina T 500 mg (continut minim in clor activ 25 %);
Excipienti: amidon de porumb, stearat de magneziu, talc.

Indicatii:

Cloramina T este un dezinfectant cu spectru larg de actiune asupra microorganismelor patogene, incluzand bacterii Gram pozitive si Gram negative, fungi, levuri, virusi, microbacterii si bacterii sporulate.

Cloramina T – Sin 500 mg – comprimate a fost testat pe germenii: 1. Staphylococcus aureus;
2. Pseudomonas aeruginosa;
3. Aspergillus niger;
4. Escherichia coli;
5. Enterococcus hirae;
6. Salmonella typhimurium Produsul s-a testat la concentratia de 10g/l, respectiv 20 comprimate la 1 l de apa si a prezentat activitate bactericida fata de tulpinile de germeni – test, la timpi de contract 15 min. si 30 min.

Mod de administrare:

Comprimatele de Cloramina T – Sin 500 mg se dizolva in apa comuna, la temperatura camerei. Solutia obtinuta se aplica pe suprafetele de interes apoi se lasa sa actioneze pe durata recomandata, dupa care se clateste cu apa, astfel:

- pentru dezinfectia suprafetelor tari (pereti, pavimente) din gresie, faianta, ciment, lemn, plastic din spatii private si zone de sanatate publica (spitale, cabinete medicale, sali de asteptare, localuri publice, intreprinderi din industria alimentara, laboratoare pentru preparate culinare, unitati de alimentatie publica, etc.) se dizolva cate 20 - 22 comprimate/litru apa, durata de actionare este maxim 30 minute.

- pentru dezinfectia instalatiilor de spalare (bai, piscine, bazine de inot, rezervoare ) se dizolva cate 20-22 comprimate/litru apa; durata de actionare este de min. 6 ore.

- pentru dezinfectia grupurilor sanitare se dizolva cate 75-80 comprimate / litru apa si se lasa sa actioneze minim 6 ore.

- pentru dezinfectia obiectelor (sticla, portelan, plastic, jucarii, termometre, vesela) se dizolva 10-20 comprimate/litru apa si se lasa sa actioneze minim 60 min.
- pentru dezinfectia suprafetelor din incaperile de internare a animalelor si din adaposturile pentru animale se dizolva cate 40 - 60 comprimate / litru apa si se lasa sa actioneze minim 6 ore.
- pentru dezinfectia suprafetelor din clinici si dispensare veterinare, sali de necropsie se dizolva cate 20-22 comprimate/litru apa; durata de actionare este de min. 30 min.

Dozele prezentate sunt orientative. In conditii concrete dezinfectia este influentata de gradul de contaminare organica, temperatura, pH, materialul care trebuie dezinfectat si geometria lui.

Precautii:

Iritant pentru ochi, sistemul respirator si piele.
A nu se lasa la indemana copiilor.
A se pastra flaconul/recipientul inchis ermetic.
A se pastra departe de caldura.
In cazul contactului cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta un specialist.
In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul sau eticheta.
A se evita contactul cu pielea si cu ochii.

Ambalaj, prezentare:

50 coomprimate.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.