Oligobs Prenatal cu Omega3, 30cpr film+30cps moi

Oligobs Prenatal cu Omega3, 30cpr film+30cps moi

In stoc
60,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
O formula speciala pentru a raspunde nevoilor mamei in timpul perioadei de sarcina

Descriere

Laboratoire CCD, pionier in produse de micronutritie  pentru  perioada  de  sarcina.

Micronutritia in timpul sarcinii
- Fetusul extrage de la mama substantele nutritive de care are nevoie pentru  crestere,  de  aici  rezultand  o  crestere semnificativa a necesarului de substante nutritive la femeile insarcinate.
- Oligobs Grossesse/Oligobs Prenatal Omega 3 are o formula speciala pentru a raspunde atat nevoilor mamei in timpul perioadei de sarcina, cat si celor ale copilului, in special incepand din luna a 4-a de sarcina, cand necesarul de omega 3 creste.
- Oligobs Grossesse/Oligobs Prenatal Omega 3 trebuie utilizat in completarea unei alimentatii echilibrate.
- In cazul unor carente  dovedite,  in  special  de  fier,  numai medicul va putea prescrie un tratament corespunzator.

Compozitie:

Oligobs Grossesse/Oligobs Prenatal Omega 3 (comprimate filmate + capsule moi) este o asociere echilibrata de vitamine, oligoelemente si acizi grasi esentiali (omega 3), elaborata conform cerintelor de inalta calitate ale Laboratoire CCD.

Vitamine:
- Vitamina B1 sau tiamina (1,8 mg/cpr.) contribuie la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea sanatatii psihice.
- Vitamina B2 sau riboflavina (1,6 mg/cpr.) contribuie la mentinerea sanatatii pielii si a membranelor mucoase, precum si la mentinerea vederii normale.
- Vitamina B6 (2 mg/cpr.) contribuie la metabolismul normal al proteinelor si al glicogenului, la mentinerea sanatatii psihice, la formarea normala a globulelor rosii, la functionarea normala a sistemului imunitar si la reglarea activitatii hormonale.
- Vitamina B8 sau biotina (100 μg/cpr.) contribuie la metabolismul energetic normal, la mentinerea sanatatii pielii, a parului si a membranelor mucoase.
- Vitamina B9 sau acidul  folic  (400  μg/cpr.) contribuie la cresterea tesutului matern in timpul sarcinii si la procesul de diviziune celulara.
- Vitamina B12 (3 μg/cpr.) contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la formarea normala a globulelor rosii, la procesul de diviziune celulara, la metabolismul energetic normal.
- Vitamina D (5 μg/cpr.) contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului si la mentinerea sanatatii sistemului osos.

Minerale:
- Zincul (15 mg/cpr.) contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale. Contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
- Cuprul (0,5 mg/cpr.) contribuie la  functionarea  normala a sistemului imunitar, la pigmentarea normala a parului si a pielii, la transportul normal al fierului in corp.
- Iodul (150 μg/cpr.) contribuie la productia normala de hormoni tiroidieni si la functionarea normala a glandei tiroide.
- Seleniul (25 μg/cpr.) contribuie la mentinerea sanatatii parului si unghiilor, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la functionarea normala a sistemului imunitar si a glandei tiroide.
- Fierul (14 mg/cpr.) contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei, la reducerea oboselii si extenuarii si la procesul de diviziune celulara.
- Magneziul (60 mg/cpr.) contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la procesul de diviziune celulara, la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea sanatatii psihice.

Omega 3 (capsule de 500 mg din care: DHA 225 mg, EPA 50 mg):
DHA este obtinut din alimentatie (peste gras: somon, macrou etc.). in unele tari, populatia nu consuma suficiente alimente bogate in DHA, iar DHA consumata de catre mama contribuie la dezvoltarea normala a creierului si ochilor fatului, si copilului alaptat. De aceea se recomanda  suplimentarea DHA, in special incepand din al 2-lea trimestru (luna a 4-a), pentru a facilita dezvoltarea normala a sarcinii si constituirea rezervelor pentru fat.

Mod de administrare:
1 comprimat filmat si 1 capsula moale de omega 3 pe zi, de preferinta seara, inghitite cu un pahar cu apa.
Recomandari:
Numai pentru adulti.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra ferit de umiditate si caldura. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa  inlocuiasca  o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos.

Prezentare:
Cutie cu 30 comprimate filmate + 30 capsule moi Omega 3 (3 blistere duo)

Detalii ale produsului

2 Produse

Reviews

No reviews
Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.