Calmogen Plant Complex 30cps

Calmogen Plant Complex 30cps

6421783091766
In stoc
85,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Pentru tulburari de dispozitie asociate cu stari cum ar fi starea de spirit scazuta, oboseala, stres, starea de depresie, starea de anxietate

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Calmogen Plant Complex 30 capsule este un produs care se adreseaza celor aflati in cautarea unei solutii eficiente si bine tolerate pentru tulburari de dispozitie asociate cu stari cum ar fi starea de spirit scazuta, oboseala, stres, starea de depresie, starea de anxietate si epuizarea emotionala, psihica si fizica (sindrom Burnout).

Compozitie :

-        Magneziul contribuie la diminuarea tensiunii si a rigiditatii prin sustinerea functiei musculare (de ex. relaxare) si reduce oboseala.

-        Vitamina B5 contribuie la performanta mentala, inclusiv capacitatea de concentrare si rezistenta la stres.

-        Vitaminele B6, B9, B12 contribuie la reducerea oboselii.

-        Vitaminele B6 si B12 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la o performanta mentala normala.

-        Extractul de sofran contine trei substante active principale : crocin, picrocrocin si safranal, pe langa carotenoide, antociani, diverse vitamine si minerale. Safranal si crocin contribuie la efectul antidepresiv. Crocin care probabil actioneaza prin inhibarea recaptarii dopaminei si a norepinefrinei iar safranal prin inhibarea reabsorbtiei serotoninei.

 

Mod de administrare :

Se recomanda o capsula pe zi, de preferinta dimineata, in timpul sau dupa micul dejun. La nevoie se pot administra 2 capsule pe zi.

Este nevoie de recomandarea medicului pentru pacientii care administreaza antihipertensive, anticoagulante si hipolipemiante.

Mod de prezentare : 30 capsule

Specificatii

Caracteristici generale

Pentru Barbati Femei
Tip administrare Cale orala
Utilizat pentru Sistemul nervos
Forma/Textura Capsule
Tip ambalaj Cutie
Ingrediente principale Sofran Magneziu Vitamina B6 Vitamina B9 Vitamina B12
Beneficii Amelioreaza oboseala Reduce starile de depresie Echilibreaza sistemul nervos si inlatura starile de neliniste Ajuta la eliminarea stresului
Numar bucati/set 30
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte