Nou Calmogen Plant Complex x 30cps

Calmogen Plant Complex x 30cps

Omega Pharma

Pentru tulburari de dispozitie asociate cu stari cum ar fi starea de spirit scazuta, oboseala, stres, starea de depresie, starea de anxietate

Mai multe detalii

81,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Calmogen Plant Complex 30 capsule este un produs care se adreseaza celor aflati in cautarea unei solutii eficiente si bine tolerate pentru tulburari de dispozitie asociate cu stari cum ar fi starea de spirit scazuta, oboseala, stres, starea de depresie, starea de anxietate si epuizarea emotionala, psihica si fizica (sindrom Burnout).

  Compozitie :

  -        Magneziul contribuie la diminuarea tensiunii si a rigiditatii prin sustinerea functiei musculare (de ex. relaxare) si reduce oboseala.

  -        Vitamina B5 contribuie la performanta mentala, inclusiv capacitatea de concentrare si rezistenta la stres.

  -        Vitaminele B6, B9, B12 contribuie la reducerea oboselii.

  -        Vitaminele B6 si B12 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la o performanta mentala normala.

  -        Extractul de sofran contine trei substante active principale : crocin, picrocrocin si safranal, pe langa carotenoide, antociani, diverse vitamine si minerale. Safranal si crocin contribuie la efectul antidepresiv. Crocin care probabil actioneaza prin inhibarea recaptarii dopaminei si a norepinefrinei iar safranal prin inhibarea reabsorbtiei serotoninei.

   

  Mod de administrare :

  Se recomanda o capsula pe zi, de preferinta dimineata, in timpul sau dupa micul dejun. La nevoie se pot administra 2 capsule pe zi.

  Este nevoie de recomandarea medicului pentru pacientii care administreaza antihipertensive, anticoagulante si hipolipemiante.

  Mod de prezentare : 30 capsule

  Specificatii

  Caracteristici generale

  PentruBarbati Femei
  Tip administrareCale orala
  Utilizat pentruSistemul nervos
  Forma/TexturaCapsule
  Tip ambalajCutie
  Ingrediente principaleSofran Magneziu Vitamina B6 Vitamina B9 Vitamina B12
  BeneficiiAmelioreaza oboseala Reduce starile de depresie Echilibreaza sistemul nervos si inlatura starile de neliniste Ajuta la eliminarea stresului
  Numar bucati/set30

30 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Calmogen Plant Complex x 30cps

Calmogen Plant Complex x 30cps

Pentru tulburari de dispozitie asociate cu stari cum ar fi starea de spirit scazuta, oboseala, stres, starea de depresie, starea de anxietate