Apuretin x 30 capsule Mărește

Apuretin x 30 capsule

X10008

Benefic in eliminarea surplusului de apa din organism!

More details

Produsele conțin TVA.
Pentru comenzi mai mari de 250 RON livrarea este gratuită!
Comandă telefonic:
0746 156 833 / 0332 102 582

24,50 lei (inclusiv TVA)

Informații

Indicaţii:

• ajuta la mentinerea greutatii corporale normale

• contribuie la eliminarea din organism a apei si a produsilor toxici de metabolism

Exista multiple motive care genereaza retentia apei in organism, iar mare parte din ele sunt legate de dietele dezechilibrate, dereglarile hormonale, utilizarea contraceptivelor si lipsa efortului fizic.

Apuretin este un preparat a carui compozitie ajuta la eliminarea naturala a excesului de apa din organism si la pastrarea unei greutati corporale normale prin asigurarea conditiilor optime de eliminare din organism a produsilor toxici de metabolism.

Compoziţie:

Ingredientele produsului Apuretin sustin organismul astfel:
√ Afinele-Americane, cunoscute si sub denumirea improprie de „Merisoare”, contine antioxidanti naturali care ajuta la protejarea celulelor si a tesuturilor de efectul nociv al radicalilor liberi.
√ Otetul de mere este remineralizant si tonic general si contribuie la mentinerea normala a apetitului si la arderea grasimilor excedentare.
√ Extractul de Urzica sustine eliminarea prin diureza a apei si a toxinelor metabolice, contribuind astfel la mentinerea unei greutati coprporale normale si a unei stari generale bune.
√ Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidratilor, al macronutrientilor, al acizilor grasi si la sinteza normala a proteinelor, precum si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

pulbere de afine americane80 mg%DZR*
extract de Urzica50 mg**
pulbere de otet de mere50 mg**
zinc12 mg 

 

* Doza Zilnica Recomandata, conf. HG 685/2009)

** Doza zilnica nu a fost stabilita


 

30 alte produse în aceeași categorie: