Apuretin x 30 capsule

Apuretin x 30 capsule

5906204012380
In stoc
38,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Benefic in eliminarea surplusului de apa din organism!

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Indicaţii:

• ajuta la mentinerea greutatii corporale normale

• contribuie la eliminarea din organism a apei si a produsilor toxici de metabolism

Exista multiple motive care genereaza retentia apei in organism, iar mare parte din ele sunt legate de dietele dezechilibrate, dereglarile hormonale, utilizarea contraceptivelor si lipsa efortului fizic.

Apuretin este un preparat a carui compozitie ajuta la eliminarea naturala a excesului de apa din organism si la pastrarea unei greutati corporale normale prin asigurarea conditiilor optime de eliminare din organism a produsilor toxici de metabolism.

Compoziţie:
Ingredientele produsului Apuretin sustin organismul astfel:
√ Afinele-Americane, cunoscute si sub denumirea improprie de „Merisoare”, contine antioxidanti naturali care ajuta la protejarea celulelor si a tesuturilor de efectul nociv al radicalilor liberi.
√ Otetul de mere este remineralizant si tonic general si contribuie la mentinerea normala a apetitului si la arderea grasimilor excedentare.
√ Extractul de Urzica sustine eliminarea prin diureza a apei si a toxinelor metabolice, contribuind astfel la mentinerea unei greutati coprporale normale si a unei stari generale bune.
√ Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidratilor, al macronutrientilor, al acizilor grasi si la sinteza normala a proteinelor, precum si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
pulbere de afine americane 80 mg %DZR*
extract de Urzica 50 mg **
pulbere de otet de mere 50 mg **
zinc 12 mg  

 

* Doza Zilnica Recomandata, conf. HG 685/2009)

** Doza zilnica nu a fost stabilita

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte