Visislim Dren reduce retentia de apa, pentru echilibrul greutatii, 30 capsule

Visislim Dren reduce retentia de apa, pentru echilibrul greutatii, 30 capsule

A005701
Stoc epuizat
33,50 lei
cu TVA

Reduce retentia de apa, arde grasimile, elimina celulita.

Descriere

Visislim DREN reprezintă cea mai modernă și eficientă abordare pentru reducerea greutății. Acesta acționează prin eliminarea substanțelor inutile, depozitate în organism.

Datorită ingredientelor naturale atent selecționate, care sunt sub formă lichidă (tehnologia patentată Licaps® de la Capsugel), Visislim DREN eliberează corpul de excesul de apă, toxine și grăsimile acumulate. Acțiunea sa complexă asigură o slăbire mult mai rapidă și eficientă.

Visislim DREN elimină eficient toxinele și reduce efectele negative provocate de acestea.

Actiune:

- eliminarea eficienta a lichidelor retinute in exces in organism

- controlul greutatii corporale si arderea grasimilor deja acumulate

- eliminarea produselor toxice din organism.

Contine (cantitate per capsula):

Ulei de soia, rafinat (Soybean oil, refined)  136mg

Acid linoleic conjugat (CLA, Clarinol™ G-80)  100mg

Coada-calului (Equisetum arvense L), tulpină, extract uscat, 7% silicați  100mg

Urzică (Urtica dioica), rădăcină, extract uscat   100mg

Extract din rășină de Guggul (Commiphora Mukul)  50mg

Suplimentar mai conține: agent de îngroșare: ceară de albine; apă. Capsulă: gelatină de pește; coloranți: dioxid de titan; Patent Blue V.

Coada-calului – plantă, a cărei acțiune de drenare este de mult timp confirmată în medicină. Aceasta sprijină funcțiile sistemului excretor și mărește cantitatea de urină excretată cu aproximativ 30%. Coada-calului are un conținut bogat în siliciu, iar acesta energizează corpul și sporește senzația de ușurare.

Urzică – este renumită pentru beneficiile sale unice asupra sănătății. Aceasta acționează pentru eliminarea rapidă a lichidelor în exces reținute în organism. Asigură menținerea unui echilibru optim al apei din corp. Ajută pentru eliminarea eficientă și naturală a toxinelor, acumulate în organism în decursul proceselor metabolice.

Guggul – arbore exotic mic, a cărui rășină este un element cheie în medicina indiană antică Ayurveda. Substanța activă guggulsterones arde grăsimile în exces, păstrând în același timp masa musculară intactă, accelerează metabolismul și are o un efect detoxifiant puternic. Datorită acestor calități Guggul este un mijloc extrem de eficient pentru topirea kilogramelor.

CLA (Acid linoleic conjugat) – ingredient cu efect dovedit clinic asupra reducerii greutății. Stopează procesul de depozitare și acumulare a grăsimilor în organism. Stimulează arderea grăsimilor deja acumulate, ceea ce ajută pentru o slăbire durabilă. Ajută la reducerea țesutului adipos din zona taliei.

Ulei de soia – se asimilează pe deplin în organismul uman și are o serie de beneficii asupra acestuia. Includerea sa în compoziția produsului Visislim DREN este benefică datorită influenței de stimulare a activității intestinelor și îmbunătățire a schimburilor metabolice.

Mod de administrare:

Câte 1–2 capsule pe zi, după cе mâncați. Pentru un rezultat mai bun și de durată a se administra zilnic timp de minim 3 luni.

Contraindicaţii:

Nu se recomandă copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează. Nu se recomandă persoanelor alergice la pește (capsule din gelatină de pește).

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.