Doppelherz Aktiv Men Lider 60 cps

Doppelherz Aktiv Men Lider 60 cps

B0X008145
Stoc epuizat
43,50 lei
cu TVA

Doppelherz Aktiv MEN Lider – aceeași poftă de viață, indiferent de vârstă!

Descriere

Doppelherz® aktiv MEN Lider – aceeași poftă de viață, indiferent de vârstă!
Viața modernă ne aduce o serie întreagă de beneficii, la care puțini dintre noi ar fi dispuși să renunțe. În același timp, odată cu aceste beneficii, vrând-nevrând, ne confruntăm și cu unele neajunsuri. Printre acestea, se numără:

  • expunerea la stres și gradul ridicat de oboseală pe care această expunere îl aduce;
  • dieta necorespunzătoare – alimentația de tip fast-food și un orar al meselor haotic;
  • sedentarismul sau activitatea fizică redusă.

Efectul acestor probleme se face simțit cu atât mai mult cu cât înaintăm în vârstă. În cazul bărbaților trecuți de vârsta de 40 de ani, stresul, dieta necorespunzătoare și sedentarismul se pot traduce în nedorite probleme erectile. În acest context, crește din ce în ce mai mult preocuparea privind menținerea sau ameliorarea vieții sexuale.

De aceea, Doppelherz® a creat un preparat special pentru a contracara și a elimina efectele negative ale unui ritm de viață intens, cu ore multe petrecute la birou, respectiv cu o alimentație haotică și săracă în nutrienți. Doppelherz® aktiv Men Lider conține L-Arginină, aminoacid semiesențial care se găsește în mod natural în anumite alimente, precum nucile, carnea de curcan, spanacul congelat, semințele de dovleac sau albușul proaspăt de ou.

Ce este L-Arginina?

L-Arginina este un precursor al oxidului nitric, care joacă în organism rolul de moleculă de semnalizare. Mai exact, acest aminoacid produce vasodilatație arteriolară, ceea ce permite orientarea fluxului de sânge spre corpul cavernos, stimulând erecția.

Cum apar disfuncțiile erectile?

Disfuncțiile erectile pot surveni unui nivel scăzut de nitrați în sânge și în urină. Prin aceea că L-Arginina duce la creșterea nivelului de oxid nitric din corp, riscul de prezență a simptomelor asociate disfuncțiilor erectile scade. Doppelherz® aktiv Men Lider ajută la menținerea și la îmbunătățirea erecției, precum și la creșterea duratei actului sexual.

La ce folosește L-Arginina?

Efectele asupra sistemului circulator ale L-Argininei duc implicit la o îmbunătățire a performanțelor sexuale ale bărbaților. Mai mult, L-Arginina stimulează producția de testosteron, principalul hormon masculin. Testosteronul este produs de celulele Leydig din testicule, iar efectele sale se pot împărți în două mari categorii, androgene și anabolice. Din prima categorie, face parte maturizarea organelor sexuale, în timp ce efectele anabolice includ îngroșarea oaselor, creșterea masei musculare.

Care sunt principalele beneficii ale L-Argininei?

L-Arginina are un rol determinant în accelerarea proceselor metabolice care fac ca organismul nostru să genereze proteine. Astfel se explică faptul că L-Arginina ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor, la reducerea stratului de grăsime și dezvoltarea masei musculare, respectiv la procesul de spermatogeneză.

Cand este Doppelherz® aktiv MEN Lider potrivit pentru tine?

  • Vrei să îți crești performanțele sexuale?
  • Vrei să îți crești libidoul?
  • Vrei să crești intensitatea plăcerii sexuale?

Efectele L-Argininei se fac simțite imediat, Doppelherz® aktiv Men Lider schimbându-vă viața în bine încă de la prima utilizare.

Atenționări:

Persoanele aflate sub tratament cu anticoagulante sau cu medicamente antihipertensive vor utiliza produsul numai după consultarea medicului. Utilizarea L-Argininei împreună cu medicamente care conțin nitrați sau amelioratori de potență se va face numai după consultarea medicului. Produsul nu este recomandat femeilor gravide sau care alăptează, copiilor, adolescenților și persoanelor care au suferit un atac de cord.

O capsulă conține:

L-Arginină 83%, gelatină (agent de glazurare), fosfat de calciu dihidrat și săruri de magneziu ale acizilor grași vegetali (agenți antiaglomeranți), dioxid de siliciu (agent de încărcare), dioxid de titan (colorant). 

Mod de administrare:
Se recomandă 3 capsule pe zi, întregi, după masă, cu o cantitate suficientă de lichid, fără a se mesteca. 
În cazul unei administrări zilnice, după 2 săptămâni, se va face o săptămână pauză, ceea ce permite obținerea unui efect optim. 

Atenţionări:
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25°C, ȋn ambalajul original.

Ambalaj: 60 capsule

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist

Acest website foloseste module cookie.