Dacia Plant - Detoxicolon x 480g

Dacia Plant Detoxicolon x 480g

A005351
Stoc epuizat
73,00 lei
cu TVA

Supliment alimentar 100% natural utilizat pentru detoxifierea intestinală.

Descriere

Detoxicolon nu este un simplu laxativ - el este un reglator al tranzitului intestinal care acţionează si pentru normalizarea acestuia. Totodată Detoxicolon determină detoxifierea intestinală şi corporală aducând o serie întreagă de fenomene pozitive datorita formulei sale originale concentrate care se bazează pe acțiunea sinergică a 15 plante medicinale alaturi de mineralul Zeolit.

BENEFICII:

      1.Elimină constipaţia - plantele din compoziție au efect laxativ, mai ales Senna și crușinul.

      2. Reglează tranzitul şi peristaltismul intestinal - datorită fibrelor vegetale care în tractul gastrointestinal se umflă , se produce o dilatare a peretelui intestinal, ceea ce determină prin mecanism reflex declanşarea peristaltismului şi a procesului de defecaţie, accelerând tranzitul intestinal

      3. Elimină flora de fermentaţie şi de putrefacţie din intestin - complexul de plante medicinale şi zeolit elimină reziduurile care persistă în colon pentru perioade de timp îndelungate şi care nu sunt eliminate în general de laxativele obişnuite fiind astfel o veritabilă sursă de autointoxicare a organismului.

      4. Absoarbe şi elimină toxinele din intestin - prin detoxifierea colonului apare ameliorarea atât a proceselor de absorbţie intestinală, cât şi a proceselor de eliminare, în paralel cu refacerea florei intestinale saprofite.

      5. Este recomandat în curele de slăbire - prin mărirea în volum a fibrelor în stomac creşte senzaţia de saţietate şi se reduce pofta de mâncare. În combinaţie cu o dietă corectă şi un stil de viaţă sănătos kilogramele în plus dispar treptat şi sigur.

      6. Reduce glicemia - scade absorbţia intestinală a glucidelor, reducând glicemia postprandială.

      7.  Ajută la scăderea colesterolului - creşte excreţia în intestin a acizilor biliari şi a colesterolului, având efect hipocolesterolemiant.

Mod de acţiune:

La scurt timp după ingerare, în contact cu sucurile digestive apoase, fibrele vegetale din psyllium şi in îşi măresc volumul, absorbind simultan toxinele din tractul digestiv. Bolul format determină un efect blând şi eficient de curăţare mecanică a pereţilor intestinali. Formula complexă de plante ajută la combaterea majorităţii tulburărilor intestinale, având totodată efecte de fluidificare şi eliminare a depunerilor aderente de pe pereţii intestinului gros (placa de mucoid), care sunt surse de intoxicare lentă pentru întregul organism. Acest efect este potenţat de prezenţa Zeolitului, mineral cu efecte antitoxice unice. Datorită conţinutului mare de fibre vegetale solubile şi insolubile, tranzitul intestinal se normalizează încă din primele zile de administrare a preparatului. 

Doza recomandata si mod de administrare:
Adulti: 2-6 lingurite pe zi (8-24 grame). Administrarea începe cu 2 lingurite de preparat pe zi în primele 3 zile ale curei. Se creste doza apoi gradat, cu câte o lingurite pe zi, pâna se ajunge la 6 lingurite pe zi.
Copii între 12-18 ani: 1-2 lingurite pe zi (4-8 grame).
În cazul mai rar al persoanelor cu constitutie robusta, si greutate corporala mare (peste 90 kg) daca nu apar 2-3 scaune pe zi dupa prima saptamana de cura, se poate trece la administrarea a maxim 8 lingurite (32 de grame) de preparat pe zi.

Durata unei cure cu Detoxicolon este de 3 saptamâni (21 de zile).
Pentru obtinerea unor efecte stabile în timp este importanta reluarea acestor cure de 2-4 ori pe an, la schimbarea anotimpurilor.

În cazul problemelor intestinale persistente, precum si atunci când se doreste o foarte buna detoxifiere corporala se vor realiza 2-3 cure succesive, cu o pauza de 10 zile între ele. În intervalul de 10 zile dintre doua cure succesive cu Detoxicolon, se vor administra zilnic comprimatele naturale Spirulina si Ganoderma, câte 1 comprimat de 3 ori pe zi (se procura separat). Datorita aportului de minerale si vitamine, continutului ridicat de clorofila, efectelor de crestere a oxigenarii celulare si stimulare a imunitatii comprimatele pe baza de Spirulina si Ganoderma continua procesele de detoxifiere, regenereaza organismul si ajuta la refacerea florei intestinale.

În cazul curelor de slabire se administreaza câte 3 lingurite de preparat de 2 ori pe zi (dimineatta si seara), cu 30 de minute înainte de masa. Administrat astfel, Detoxicolon isi mareste volumul în stomac, prin hidratarea fibrelor si genereaza senzatia de satietate. Cel mai bun mod de a proceda pentru o cura de slabire reusita este ca seara, dupa ora 19, sa nu se mai consume nimic altceva în afara de lichide. Respectarea indicatiilor generale de dieta mentionate mai jos se poate dovedi un ajutor important pentru o slabire rapida realizata pe o baza sanatoasa si echilibrata, fara a supune organismul la suprasolicitari.

Recomandare de dieta: în cazul celor ce doresc sa obtina un maxim de eficienta cu Detoxicolon, este bine ca pe întreaga perioada a curelor, regimul alimentar sa fie bazat în proportie de cca. 80% pe consumul de legume, fructe, cereale integrale, seminte oleaginoase (nuci, alune, migdale, fistic, caju, etc.) si uleiuri vegetale naturale obtinute prin presare la rece. În plus, se recomanda evitarea consumului de zahar si a dulciurilor rafinate, a bauturilor carbogazoase, carnii, prajelilor si grasimilor de origine animala, a alcoolului, cafelei si a ceaiului negru.

ATENTIE! Pe perioada administrarii produsului, trebuie sa se consume minim 2-2,5 litri de apa pe zi. Ingerarea unei cantitati insuficiente de lichid reduce drastic efectele detoxifiante ale produsului si poate conduce la constipatie. Pulberea nu se consuma ca atare, ci numai amestecata cu lichide, care vor ajuta bolul alimentar sa alunece lent prin esofag în timpul înghitirii (pentru a evita pericolul de înecare).

Compozitie
Psyllium, seminte de in, zeolit, Aloe vera, senna, crusin, rozmarin, ghimbir, lemn dulce , coriandru, anason, fenicul, chimen, anghinare, fructe de afin, fructe de merisor.

Reactii adverse: Produsul este în general bine tolerat, rareori putând aparea tulburari gastrointestinale (manifestate prin disconfort abdominal, balonare, indigestie, constipatie, diaree), fotosensibilitate si alergii cutanate. Daca apar, totusi, astfel de reactii neplacute, se reduce doza administrata pana la disparitia simptomelor.

Contraindicatii:
ocluzie intestinala, dificultati de înghitire, interventii chirurgicale recente pe intestin, afectiuni inflamatorii grave ale intestinului (colita ulceroasa, boala Crohn, rectocolita hemoragica, apendicita acuta), sarcina, alaptare, copii sub 12 ani, alergie la oricare din componentele produsului.
Deoarece produsul contine plante estrogenice, este contraindicat în afectiunile în care sunt prezente nivele crescute de hormoni estrogeni (mastopatii chistice sau nodulare, cancer de sân, cancer genital la femei).


Precautii:
Produsul scade absorbtia intestinala a medicamentelor orale, motiv pentru care se recomanda administrarea acestora cu o ora înaintea ingerarii produsului Detoxicolon.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist

Acest website foloseste module cookie.