Pappa Reale Fresca-Laptisor de Matca Proaspat 10 Flacoane

Pappa Reale Fresca-Laptisor de Matca Proaspat 10 Flacoane Equilibra

Stoc epuizat
59,00 lei
cu TVA

Descriere

Supliment alimentar concentrat lichid de la Equilibra. Cu miere, laptisor de matca, vitamina B5 si vitamina B6. Formula speciala care contribuie la vitalitatea organismului, regleaza metabolismul energetic, reduce oboseala. Vitamina B5 sau panthenol, denumita si “vitamina antistres” sau „elixirul tineretii”, are un rol important in producerea de energie. Vitamina B6 sau piridoxina influenteaza atat sanatatea mentala cat si pe cea fizica si regleaza nivelul de hormoni din organism. Mierea si laptisorul de matca, produse ale stupului de albine sunt considerate alimente vii, ajuta la cresterea bunei dispozitii si inlatura oboseala fizica si psihica. Suplimentul este recomandat atat copiilor cat si adultilor.

Se recomanda cate 1 flacon de 15 ml pe zi, preferabil dimineata. Poate fi consumat ca atare sau diluat in apa, ceai, suc. Se agita inainte de folosire. Suplimentul este recomandat atat copiilor cat si adultilor. 

Avertizari:
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos. Se pastreaza in loc uscat, departe de surse de caldura. Datorita originii naturale a produsului culoarea si gustul pot varia de la un lot la altul, ceea ce nu prejudiciaza calitatea produsului.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews
Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.