Canah Hemp Ulei de Canepa x 84 capsule

Canah Hemp Ulei de Canepa x 84 capsule

A004596
In stoc
59,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Spre deosebire de uleiul la sticla, capsulele va ofera avantajul mobilitatii (le puteti lua si la birou în pauza de prânz).

Descriere

Indicatii terapeutice
1.Colesterol peste medie. Acizii grasi esentiali din el mentin colesterolul scazut. Cum? Prin accelerarea proceselor metabolice. Grasimile sunt arse mai repede, nu mai au timp sa se depuna pe peretii arterelor. În plus, raportul optim de omega 6 si omega 3 este de fapt raportul optim de grasimi pentru organismul tau. Un excces de omega 6 (provocat de alimentatia fast-food) duce la obezitate si creste colesterolul.
2.Mentinerea sanatatii pielii. Acizii grasi esentiali ajuta la oxigenarea si la hidratarea corecta a pielii. Acidul gama linoleic prezent în uleiul de cânepa încetineste procesul de îmbatrânire a pielii. Prezenta psoriazisului este asociata cu deficienta în alimentatie a acizilor grasi. De aceea, uleiul de cânepa se recomanda ca adjuvant în tramentul acestei afectiuni.
3.Oboseala. S-a observat ca insuficienta acizilor grasi esentiali în alimentatie antreneaza dupa sine anemia, care se manifesta prin rezistenta mica la efort, senzatia de oboseala continua, ameteli.
4.Mentinerea echilibrului hormonal. Cânepa e singura samânta comestibila care contine acid gama linoleic benefic în tratarea simptomelor premenstruale si ale menopauzei. Datorita profilului acizilor grasi din cânepa, ea este sursa cea mai adecvata de AGL pentru consumul pe termen lung.

Administrare: 2-4 capsule/zi

prev   next

Detalii ale produsului

19 Produse

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.