Dacia Plant Renostim tinctura x 50 ml

Dacia Plant Renostim tinctura x 50 ml

A004992
In stoc
10,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Descriere

Cele mai frecvente afectiuni localizate la nivelul tractului urinar sunt infectiile si litiaza urinara. Infectiile urinare se datoreaza contaminarii cu microorganisme patogene, cel mai des intalnite fiind infectiile cauzate de bacterii gram negative (Escherichia coli, Proteus, Klebsiella). Litiaza urinara consta in formarea de calculi pe tractul urinar ce provin din substantele chimice prezente in urina (saruri minerale, oxalati si acid uric). Crizele de litiaza urinara se datoreaza deplasarii calculilor pe tractul urinar si se manifesta prin dureri violente.Renostim este un produs natural recomandat pentru functionarea normala a aparatului urinar.

Contribuie la:

- eliminarea lichidelor retinute in exces in corp
- detoxifierea tractului urinar
- eliminarea riscului de formare a calculilor renali

Ingrediente: Apa purificata, alcool etilic 75% vol., ienupar (Juniperus communis) - fructe (30%), coada-soricelului (Achillea millefolium) - parti aeriene(20%), mesteacan (Betula pendula)-frunze (20%), ceapa (Allium cepa) - bulbi (10%), coada-calului (Equisetum arvense) - parti aeriene (10%), ghimpe (Xanthium spinosum) - parti aeriene (10%).

Administrare:

INTERN:Adulti si tineri peste 15 ani: cate o lingurita de tinctura diluata in 100ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei.
Copii sub 14 ani: cu recomandarea medicului.

Contraindicatii: Din cauza continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare. Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Detalii ale produsului

10000 Produse

Reviews

No reviews
Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.