PlantExtrakt Polygemma 13 ( piele-detoxifiere) x 50 ml

PlantExtrakt Polygemma 13 ( piele-detoxifiere) x 50 ml

A004775
In stoc.
22,50 lei
cu TVA Livrat in 1-5 zile.
Susţine curăţarea tenului şi a pielii prin acţiune detoxifiantă

Descriere

Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Platan, sevă de Mesteacăn şi muguri de Nuc.
Pielea este cel mai mare organ de eliminare a toxinelor, sub forma transpiraţiei. Pielea şi mucoasele sănătoase nu lasă să treacă agenţii microbieni şi virali din mediul exterior, către mediul intern.
Acţiune principală: dermoprotectoare, antiseptică, regularizantă a secreţiilor pielii, sprijinind procesul natural de detoxifiere cutanată.
Preparatul are şi efect: antiinfecţios şi cicatrizant la nivelul mucoaselor şi a pielii, efecte benefice în caz de piele inelastică, lipsită de strălucire, în celulită, căderea părului şi în dermatozele de dată recentă.
Mod de administrare: se administrează câte 2 ml de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese, diluaţi în puţină apă - cure de 1-2 luni, repetate la nevoie, realizându-se o detoxifiere preponderant la nivel cutanat, dar şi la nivel renal.
Pentru persoanele care au manifestat în ultimul an afecţiuni cutanate, pentru adolescenţi sau pentru persoanele a căror funcţie de detoxifiere cutanată trebuie stimulată, se recomandă cure de 1-2 luni (câte 2 ml de 2 ori pe zi ), cu posibilitatea de repetare la nevoie.
Pentru întreţinerea sănătăţii pielii şi mucoaselor, este suficientă o cură anuală, de o lună de zile.

Detalii ale produsului

20 Produse

Reviews

No reviews
Product added to wishlist

Acest website foloseste module cookie.