Ginkgo Biloba cu Ginseng si Royal Jelly x 10 fiole 10 ml

Ginkgo Biloba cu Ginseng si Royal Jelly x 10 fiole 10 ml

6423170001877
Stoc epuizat
12,00 lei
cu TVA

Farmacia Silva va recomanda Ginkgo Biloba cu Ginseng si Royal Jelly x 10 fiole 10 ml.


Descriere

Ginkgo Biloba cu Ginseng si Royal Jelly  este un supliment alimentar sub forma lichida, recomandat pentru reglarea aportului de sange la nivel cerebral si periferic, avand rolul de a mari tonusul venos si de a inhiba coagularea sangelui. Energizant si tonic general, Ginkgo Biloba Ginseng Royal Jelly imbunatateste performantele sexuale si intensifica metabolismul, stimuland biosinteza acizilor nucleici si a proteinelor. Recomandat ca adjuvant in ameliorarea progresiva a memoriei si a capacitatii de concentrare, remediul naturist indeparteaza starile de anxietate, stres, tulburari de memorie si de somn. Datorita extractului de ginseng pe care il contine, Ginkgo Biloba Ginseng Royal Jelly diminueaza oboseala si grabeste recuperarea in perioadele de convalescenta.

- Este un energizant prin excelenta
- Prelungeste tineretea
- Imbunatateste performantele sexuale
- Are efect benefic in circulatia sanguina
- Mareste capacitatea de concentrare
- Intensifica metabolismul
- Stimuleaza biosinteza acizilor nucleici si a proteinelor
- Tonifica epidermul
- Efect anti-senescenta(anti-imbatranire)
- Indeparteaza anxietatea 
- Stimuleaza memoria 
- Creste imunitatea organismului

Recomandari:

Extractul de Ginkgo Biloba  regleaza aportul de sange la nivel cerebral si periferic (membrele superioare si inferioare); are efect benefic in circulatia sanguina; mareste tonusul venos, inhiba coagularea sangelui; amelioreaza progresiv memoria si capacitatea de concentrare.

Extractul de Ginseng diminueaza oboseala si grabeste recuperarea in perioadele de convalescenta; imbunatateste somnul, activitatea fizica si psihica, alina sau indeparteaza durerile de cap; stimuleaza biosinteza acizilor nucleici si a proteinelor; indeparteaza anxietatea, stimuleaza memoria si creste imunitatea organismului.

Royal Jelly este o sursa de proteine, acizi ribonucleici (AND-ARN), contine 18 aminoacizi esentiali, grasimi nesaturate, vitaminele A, B, C, D, E, K, 12 minerale importante, colagen si lecitina.

Administrare:

1-2 fiole/zi, 10 zile/luna. Se agita bine inainte de folosire. Se poate consuma in amestec (diluat) cu: apa plata, suc neacidulat, lapte.

  

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte