Scholl Branturi Gel Activ Work

Scholl Branturi Gel Activ Work

4002448126836
Stoc epuizat
85,00 lei
cu TVA

Branturi pentru picioare solicitate intens.


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Branturi cu tehnologie Gelactiv de absorbtie a socurilor.

Asigura absorbtia socurilor intreaga zi, in special pe suprafetele dure. Amortizare non-stop si confort pe toata durata zilei. Orificiile si panza din partea de sus ajuta la mentinerea senzatiei de picioare uscate.

Branturile sunt dezvoltate pentru a absorbi eficient socurile si a ajuta la reducerea presiunii excesive, la care sunt supuse picioarele pentru o perioada lunga de timp.

Instructiuni de utilizare:

Daca este necesar, taiati branturile pentru a se potrivi in interiorul incaltamintei. Taiati de-a lungul conturului care se potriveste cu dimensiunea incaltamintei sau folositi brantul original ca m odel. Pentru cele mai bune rezultate, scoateti branturile existente si inlocuiti-le cu branturile Scholl GelActiv, avand partea de GEL orientata IN JOS. Inlocuiti branturile cand prezinta semne de uzura. Recomandat: la fiecare 6 luni.

Disponibil in varianta pentru femei si barbati.

Femei: A - 35.5, B - 37, C - 38, D - 39.5, Complet - 40.5.

Barbati: A - 40, B - 41.5, C - 42.5, D - 44, E - 45, Complet - 46.5.

Poate fi folosit pentru: bocanci, incaltaminte pentru deplasari zilnice, incaltaminte sport, senzatia de greutate in picioare datorata mersului pe jos sau statului in picioare pentru mult timp, lucrului pe suprafete dure, in interior sau in aer liber.

Instructiuni de curatare: pentru a curata, folositi doar o laveta calda si sapun (nu inmuiati).

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte