Scholl Branturi Gel Activ Sport

Scholl Branturi Gel Activ Sport

4002448126928
Stoc epuizat
74,00 lei
cu TVA

Pentru atenuarea impactului asupra articulatiilor.


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Branturile GelActiv sunt dezvoltate pentru a absorbi eficient socurile si a ajuta la reducerea presiunii excesive la care sunt supuse picioarele atletilor sau ale sportivilor. Sunt special concepute pentru a se potrivi incaltamintei pentru sportivi, asigurand amortizare si un suport puternic pentru arcadele picioarelor persoanelor active. Amortizarea impactului asupra calcaielor, genunchilor si gleznelor. Design unic care asigura confort pentru intreaga zi.

Daca este necesar, taiati branturile pentru a se potrivi in interiorul incaltamintei. Taiati de-a lungul conturului care se potriveste cu dimensiunea incaltamintei sau folositi brantul original ca model.

Pentru cele mai bune rezultate, scoateti branturile existente si inlocuiti-le cu branturile Scholl GelActiv, avand partea de GEL orientata IN JOS. Inlocuiti branturile care prezinta semne de uzura. Recomandat: la fiecare 6 luni.

Disponibil in varianta pentru femei si barbati.

Femei: maxim 41-42

Barbati: maxim 48.5.

Poate fi folosit pentru: incaltaminte pentru atleti, incaltaminte sport.

Instructiuni de curatare: pentru a curata, folositi doar o laveta calda si sapun (nu inmuiati).

Tehnologia GelActiv ofera o absorbtie superioara a socurilor si o performanta de amortizare, datorita insertiei de gel, care este proiectata ergonomic si integrata direct in brant. Ajuta la reducerea presiunii excesive, provenita din activitati, precum mersul pe jos sau alergatul.

Design unic: Ajuta la reducerea stresului exercitat asupra picioarelor, datorita aspectului si a formei eficiente, cu aderenta in zonele de contact si distribuire uniforma a presiunii.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte