Salicylic Acid 2% Roll on 7ml

Salicylic Acid 2% Roll on 7ml

Stoc epuizat
36,50 lei
cu TVA

Indeparteaza celulele epidermice devitalizate, impuritatile si excesul de sebum de la suprafata pielii, reechilibreaza flora cutanata


Descriere

Salicylic Acid 2% Roll On indeparteaza celulele epidermice devitalizate, impuritatile si excesul de sebum de la suprafata pielii, reechilibreaza flora cutanata, prin efect antimicrobian si contribuie la permeabilizarea si dizolvarea stratului de cheratina, crescand astfel si penetrabilitatea cutanata si actiunea altor produse dermatocosmetice (exercita actiune cheratolitica). Produsul reduce obturarea porilor si aparitia imperfectiunilor specifice acneei, facilitand eliminarea celulelor care sigileaza foliculul pilos si contribuie la drenarea comedoanelor si la eliminarea impuritatilor acumulate sub forma punctelor albe sau negre, exercitand actiune comedolitica. De asemenea, sustine regenerarea tisulara, promovand reepitelizarea optima si optimizeaza tratamentele pentru corectarea pigmentarii, exercitand actiune exfolianta, favorizand indepartarea din straturile superficiale a celulelor incarcate excesiv cu pigment melanic.

Salicylic Acid 2% Roll On calmeaza pielea, reducand nivelul de stres oxidativ si mentine functia de bariera a epidermei (capacitatea pielii de a mentine o hidratare optima).

Compozitie:
acid salicilic 2 %
Argint coloidal
Tea Tree (Melaleuca Alternifolia) (ulei)
Lavanda (Lavandula Latifolia)(extract)
Menta (Mentha Piperita)(ulei)
L-Arginina
L-Lizina
Arbore de camfor (Cinnamomum camphora) (extract)
Limnanthes Alba (ulei)
Apa purificata
etanol
Componente bioactive acizi grasi cu catena lunga, mentol, compusi fenolici si flavonoizi, compusi terpenici (linalool,cineol, camfor)

Utilizare:
Se aplica de 2 ori/ zi, dimineata si seara, direct pe fata, spate sau umeri, pe pielea curata si uscata. Se lasa sa se absoarba complet inainte de a se acoperi pielea.
In cazul deshidratarii sau exfolierii excesive, se recomanda reducerea frecventei de utilizare, aplicand doar o data pe zi, sau o data la doua zile. Se poate utiliza local pentru corectarea imperfectiunilor pe toate tipurile de ten.

Acest produs contine acid salicilic care poate produce fotosensibilizare. Se recomanda folosirea produselor cu ecran solar si limitarea expunerii la soare, pe perioada utilizarii si minimum inca o saptamana dupa intreruperea utilizarii.

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte