• La reducere!
  • -25%
Vichy Neovadiol Complex substitutiv...

Vichy Neovadiol Complex substitutiv ten uscat 50ml

3337871331948
In stoc
92,25 lei 123,00 lei -25%
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Ingrijire specifica pentru tenul matur

Descriere

Neovadiol Complex substitutiv crema reactivatoare fundamentala pentru ten matur uscat:
Reinfuzați tinerețe tenului dumneavoastră: densitate, elasticitate, volume redefinite si luminozitate. 
Pentru femeile aflate la menopauză care doresc să combată impactul menopauzei asupra pielii lor: pierderea densității, a volumului, a prospețimii și a strălucirii.

Laboratoarele Vichy au cercetat 14 ani și au depus 13 brevete pentru a obține formula finală capabilă să
acționeze asupra semnelor cutanate observate în timpul menopauzei. Inspirată de beneficiile hormonului tinereții asupra pielii, au ales un complex puternic de ingrediente active care acționează asupra markerilor tinereții implicați în menopauză.
Pielea este întinerită pe toate fronturile. Cu complexul substitutiv inovator, pielea este transformată treptat. Densitatea, confortul și prospețimea pielii sunt restaurate. Tenul devine mai strălucitor și mai neted și volumele sunt redefinite treptat. 
CREEAZĂ SUBSTANȚĂ: PRO-XYLANE
Concentrația acestei molecule biomimetice patentate de L’Oréal a crescut la 3%, de zece ori mai mult decât formula anterioară. Eficacitatea? Acționează asupra a cel puțin trei elemente implicate în tinerețea pielii: colagenul I și III, surse de fermitate și densitate; sinteza GAG; reducerea punctelor negre, prin acțiune asupra fibroblastului. Pielea este hrănită la toate nivelurile și devine mai fermă și mai consistentă. Ridurile sunt umplute și tenul devine mai luminos și mai neted.
RE-TEXTURIZARE: HEPES
Binecunoscut pentru proprietățile de exfoliere, acesta acționează asupra proteazelor, enzime implicate în procesul de descuamare naturală. Prin reglarea exfolierii, promovează regenerarea celulară, modifică aspectul pielii la suprafață și combate eficient pielea aspră și tare.
CONSISTENȚĂ: GLICERINA
Glicerina are capacitatea de a reține apa în stratul cornos. Prin aceasta, asigură hidratarea straturilor superficiale ale pielii. 
REFACEREA LIPIDELOR: HEDIONE
Un derivat de acid iasmonic, acest agent crește producția naturală de lipide (scualen, trigliceride și ceruri) care se găsesc în sebum și lipsesc la menopauză. Prin urmare, netezește pielea, și îi restabilește confortul și suplețea.Testată alergologic. Pentru piele sensibilă. Testată sub control dermatologic.

 Crema Neovadiol Complex Substitutiv pentru piele uscată este o emulsie ușoară și hrănitoare. Uleiul de tărâțe, uleiul de caise, ceara de albine și untul de shea oferă confort pielii.Odată aplicată textura este non-grasă, non-lipicioasă și se răspândește perfect pe piele.

Aplicați în fiecare dimineață pe pielea curată, pe întreaga față. Dacă doriți, se poate aplica și de două ori pe zi, dimineața și seara.

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte