AquaNano Virgo sapun lichid natural...

AquaNano Virgo sapun lichid natural 200ml

Stoc epuizat
17,50 lei
cu TVA

Săpunuri emoliente și hidratante

Descriere

Având un în mod natural un conținut ridicat de glicerină, și totodată un procent ridicat de uleiuri nesaponifiate, aceste săpunuri sunt emoliente și hidratante. Datorită pHului ridicat 9-9,5), ele asigură o protecție naturală împotriva germenilor (chiar și atunci când nu conțin argint coloidal). Totuși, în anumite cazuri, pHul ridicat poate face ca după spălare pielea să rămână ușor uscată. Aceste săpunuri lichide nu conțin nici un agent neutralizant (borax, acid citric, etc) pentru a le scădea pHul, mai ales pentru că în acest fel nu este necesară adăugarea vreunui fel de conservant. De fapt, toate săpunurile tradiționale, inclusiv cele renumite pentru calitatea lor, au pHul chiar mai mare de 10, în ciuda timpului foarte mare de maturare (minim 3 ani în cazul săpunurilor solide tradiționale de Alep, un standard în calitate în ceea ce privește săpunurile naturale tradiționale).
Proprietățile de îngrijire a pielii sunt suplimentate de prezența aurului coloidal.
Săpunurile AquaNano nu conțin nici un fel de aditivi precum: coloranți (dioxid de titan), conservanți, chelatori (EDTA), detergenți (de origine naturală, precum glucozida de cocos sau alți detergenți de sinteză), spumanți (sodium lauryl sulphate - SLS), agenți de acoperire sau emulsifianți, etc.
Atenție! Mai ales în cazul în care sunt păstrate la temperaturi scăzute (mai mici de 15 grade), săpunurile își vor schimba culoarea și textura, căpătând o culoare alb opalescentă. Acest fenomen este datorat uleiului de cocos utilizat (și, într-o anumită măsură, uleiului de măsline). Este posibil totodată ca, mai ales într-o astfel de situație, săpunul să se separe în straturi diferite. Aceste fenomene sunt naturale și nu modifică în vreun fel calitățile săpunului. Totuși, este recomandată agitarea ușoară a acestuia înainte de utilizare, pentru o cât mai bună omogenizare.
Ingrediente (INCI): Aqua, Potassium Olivate, Potassium Cocoate, Potassium Ricinoleate, Oliva Europaea Unsaponifiables, Cocos Nucifera Oil, Ricinus Communis Oil, Aurum metallicum, Essential Oils.

Detalii ale produsului

Reviews (0)

No reviews

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
Produs adaugat la lista de dorinte

Folosim cookie-uri pentru a va oferi un serviciu mai bun. Daca acceptati, navigati in continuare. Pentru detalii click pe Politica de confidentialitate.