Fillerina Gradul 2 Tratament cosmetic cu efect de umplere

Fillerina Plus Gradul 4 Tratament cosmetic cu efect de umplere 14+14 doze

8051417589154
Ultimele produse in stoc
434,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Potrivit pentru umplerea ridurilor de varsta, a liniilor de expresie si pentru cresterea volumului pometilor si al buzelor.

Descriere

Fillerina tratament cosmetic cu efect de umplere pentru utilizare la domiciliu este compusa din Gel cu efect de umplere, cu un conținut ridicat de acizi hialuronici care se absorb imediat și Crema nutritivă, care se utilizează după Gel.
 
 
O cutie cu Fillerina contine:
14 doze (a 2 ml) Gel de umplere
14 doze (a 2 ml) Crema nutritiva
2 aplicatoare de precizie
 
Gradul 4: riduri de imbatranire si linii de expresie adanci, foarte pronuntate, microrelief neuniform si zone cu piele foarte lasata, in special pometii si buzele.
 
Mod de utilizare:
Pasul 1
Fillerina tratament cu efect de umplere trebuie utilizat o data pe zi timp de 14 zile, dimineata sau seara, in functie de nevoile si obiceiurile personale, aplicand 2 ml de Gel cu efect de umplere (Fillerina 1) pe riduri, cel mai vizibil microrelief si pe zonele care necesita volum (pometi, buze).
 
Tratamentul trebuie efectuat cu ajutorul aplicatorului special (brevetat Labo), ceea ce face posibil eliberarea a două cantități separate de produs de câte 1 ml (adăugând până la un total de 2 ml per aplicare) și se eliberează cu acuratețe în zonele dorite. Gelul cu efect de umplere trebuie lăsat să acționeze timp de 10 minute pentru a permite ingredientelor active să „umple” zonele de aplicare.
 
 
Folosind palma sau degetele, tamponați restul produsului pentru a încheia aplicarea. Nu realizați mișcări sau masaje circulare pentru a ajuta la absorbția produsului. Orice senzație de tensiune pe piele se datorează acțiunii produsului
 
 
Pasul 2
Aplicați apoi Crema nutritivă care garantează o hidratare suficientă precum și o cantitate suficientă de substanțe nutritive, și care permite încheierea aplicării tratamentului de umplere cu un confort maxim pentru pielea feței și a gâtului. Scoateți 1-2 ml de Cremă, după necesitate, și aplicați-o pe toată fața și pe gât. 
 
 
Pentru a facilita acțiunea produsului, este recomandabil să beți două pahare cu apă înainte de aplicarea Gelului Fillerina.
 
 
 
Prezentare:
2 x 30 ml

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte