Gerovital H3 Derma+ Crema emolienta super hidratanta

Gerovital H3 Derma+ Crema emolienta super hidratanta 100ml

Stoc epuizat
34,00 lei
cu TVA

Crema este destinată îngrijirii pielii sensibile, uscate a copiilor și adulților și prevenirii sau atenuarii simptomelor dermatitelor atopice

Descriere

Crema este gândită să refacă bariera hidro lipidică și să compenseze deficitul de hidratare al pielii extrem de uscate. Crema este destinată îngrijirii pielii sensibile, uscate a copiilor și adulților și prevenirii sau atenuarii simptomelor dermatitelor atopice.

Hipoalergenic. Fără parabeni.
Actiune:

Neutrazenul este o peptidă biomimetică care previne și anulează inflamația neurogenică, reduce edemele, vasodilatația și producerea de cytokine pro inflamatoare. Previne și ajută la ameliorarea simptomatologiei diferitelor dermatite : mâncărimi, furnicături, usturime, congestii, înroșire, etc.

Cerurile și uleiurile naturale bogate în acizi grași, trigliceride, ceramide, conferă pielii uscate emoliență și hidratare, necesare refacerii startului cornos.

Ceramidylul Omega 3,6,9, protejează fibrele de colagen şi elastină și în asociere cu ureea completează rezervele de apă ale pielii, îmbunătățește elasticitatea şi senzaţia de confort.

Ceara de albine reconstituie pelicula protectoare a pielii,îmbunătățește retenția apei și impiedică deshidratarea în profunzime a pielii.
Mod de utilizare:
 
Zilnic, dimineaţa şi seara, pe zonele afectate.
100ml

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews
Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.