Ulei de cocos Extravirgin presat la rece 200ml

Ulei de cocos Extravirgin presat la rece 200ml

Ultimele produse in stoc
15,00 lei
cu TVA Livrat in 1-5 zile.
Un ingredient de baza pentru o mulțime de produse cosmetice dar se poate folosi si la gatit

Descriere

Ulei nerafinat, de calitate superioara recomandat pentru gatit sau uz cosmetic.

Uleiul de cocos se obtine din nuca de cocos, prin presare la rece. Uleiul de cocos nerafinat are o calitate superioara celui rafinat. Culoarea produsului este alba, in mod natural. La tempraturi de peste 25 grade Celsius, acesta devine solid.

Folosit la gatit, uleiul de cocos ofera preparatelor un gust minunat, fiind in acelasi timp si foarte sanatos. Se poate folosi la prajit sau la prepararea deserturilor.
Uleiul de cocos are un punct de ardere foarte ridicat si de aceea este ideal pentru gatit.

Uleiul de cocos este un ingredient de baza pentru o multime de produse cosmetice. In cosmetica, uleiul de cocos se utilizeaza ca baza pentru produse cosmetice, ca masca pentru par si/sau fata, precum si pentru a inlocui cremele hidratante. De asemenea, uleiul de cocos poate fi folosit pe post de lotiune de plaja.

Administrare:
Uleiul de cocos se poate folosi atat la gatit, cat si cu uz cosmetic.

Folosit la gatit, uleiul de cocos ofera preparatelor un gust minunat, fiind in acelasi timp si foarte sanatos. Se poate folosi la prajit sau la prepararea deserturilor.

In cosmetica, uleiul de cocos se utilizeaza ca baza pentru produse cosmetice, ca masca pentru par si / sau fața, precum si pentru a inlocui cremele hidratante. De asemenea, uleiul de cocos poate fi folosit pe post de loțiune de plaja.

Detalii ale produsului

1 Obiect

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist

Acest website foloseste module cookie.