Sendo Smart tensiometru digital pentru incheietura Mărește

Sendo Smart tensiometru digital pentru incheietura

A0X007763

Un tensiometru compact, ce răspunde cerințelor de calitate și durabilitate ale mărcii SENDO.

More details

Produsele conțin TVA.
Pentru comenzi mai mari de 250 RON livrarea este gratuită!
Comandă telefonic:
0746 156 833 / 0332 102 582

169,00 lei (inclusiv TVA)

Informații

Tensiunea arterială se modifică adesea prin influența diferiților factori. Câteodată se impune să o verificați atunci când nu vă aflați acasă. Cel mai adecvat în astfel de situații este SENDO SMART – un tensiometru compact, ce răspunde cerințelor de calitate și durabilitate ale mărcii SENDO.

Dimensiunile reduse ale acestui tensiometru permit transportarea lui în poșetă sau într-un buzunar mai mare. Caracterul compact al SENDO SMART este combinat cu o întrebuințare extraordinar de facilă. Tensiometrul este prevăzut cu un singur buton: apăsați și măsurarea începe

SENDO SMART este dotat și cu PROTECT System, un sistem unic pentru protecția vaselor de sânge subțiri de la încheietura mâinii.

Indicatorii tensiunii arteriale pot fi influențați de foarte mulți factori și situații. De aceea, avantajul de a avea SENDO SMART la îndemână este extrem de prețios. SENDO SMART indică un rezultat exact, menționând limita superioară și inferioară a tensiunii măsurate, precum și pulsul. În plus, tensiometrul inteligent SENDO SMART indică și existența aritmiei. Pe ecran apare un simbol mic, care vă informează cu privire la existența unei astfel de stări, pentru a putea reacționa la timp. Aveți posibilitatea de a compara rezultatele cu scala Organizației Mondiale a Sănătății în partea stângă a display-ului, pentru a afla dacă tensiunea dumneavoastră este mare, normală sau mică. Indicatorii înregistraţi în mod automat se memorează cu ajutorul funcţiei speciale de memorare а tensiometrului.

Avantajele celui mai compact tensiometru SENDO pentru încheietură sunt completate și de o deservire de top a clienților. Aceasta include o garanție de 5 ani. În cazul în care apar întrebări legate de utilizare sau deservirea în perioada de garanție pentru tensiometrul SENDO SMART, puteți apela numărul de telefon al consumatorului, 0371 119 624

8 alte produse în aceeași categorie: