• La reducere!
  • Nou
Vichy Trusa LIFTACTIV Collagen...

Vichy Trusa LIFTACTIV Collagen Specialist Crema antirid pentru toate tipurile de ten

In stoc
158,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

     Trusa Vichy Vichy LIFTACTIV Collagen Specialist Crema antirid pentru toate tipurile de ten  + Demachiant 3in1 PURETE THERMALE Demachiant 3in1  + Mineral 89

Descriere

       Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea in domeniul ingrijirii pielii. Sunt concepute pentru ingrijirea tuturor tipurilor de piele si de tenuri, chiar si a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy ofera rezultate vizibile, datorita combinatiei dintre substantele active si apa termala Vichy, renumita pentru continutul ridicat al mineralelor cu proprietati calmante, fortifiante si regenerative.

       Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergentei de maxim succes intre cosmetica si medicina. Tolerabilitatea excelenta, eficienta dovedita, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice in productie - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

      Vichy ajuta cu succes femeile din intreaga lume, la ingrijirea zilnica a pielii si a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completa de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice ofera totul pentru o ingrijire zilnica perfecta a intregii familii. Oricare ar fi cerintele pielii tale, Vichy iti ofera solutia.

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii
Produs adaugat la lista de dorinte