Mucosolvan Max 75mg x 20 de capsule cu eliberare prelungita

A000712

Boehringer IngelheimPharma GmbH Germania

Actioneaza imediat cu o singura capsula pe zi.

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

  • Indicatii : indicat ca secretolitic în tratamentul afecţiunilor bronşice acute şi episoadelor de acutizare ale bronhopneumopatiei sau ale altor afecţiuni bronhopulmonare cronice asociate cu secreţie anormală de mucus şi afectare a transportului mucusului.

    Compozitie si rolul componentelor : Substanţa activă este clorhidratul de ambroxol. Un comprimat conţine clorhidrat de ambroxol 75 mg. Ambroxolul măreşte secreţia de mucus din căile respiratorii, facilitează expectoraţia şi uşurează tusea.

    Mod de administrare : Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Datorită formulei cu eliberare prelungită, este suficient să luaţi o singură capsulă pe zi. Din acest motiv, Mucosolvan MAX este ideal pentru o utilizare îndelungată sau la serviciu. Conţine 75 mg Ambroxol per capsulă. Nu conţine zahăr şi poate fi administrat şi diabeticilor. Capsulele nu trebuie deschise sau mestecate, trebuie înghiţite întregi, cu mult lichid. Dacă simptomele dumneavoastră nu s-au ameliorat după tratamentul cu Mucosolvan Max pentru afecţiuni respiratorii acute, trebuie să vă consultaţi medicul. Mucosolvan poate fi administrat cu sau fără alimente

    Contraindicatii : nu este recomandat în timpul sarcinii, în special în primele trei luni de sarcină. Mucosolvan nu este recomandat mamelor care alăpteză, deoarece clorhidratul de ambroxol se excretă în lapte

    Atentionari : A nu se lasa la îndemâna si vederea copiilor. A se pastra la temperaturi sub 25 grade C , in ambalajul original.Nu utilizati produsul dupa data de expirare înscrisa pe cutie.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Mucosolvan Max 75mg x 20 de capsule cu eliberare prelungita

Mucosolvan Max 75mg x 20 de capsule cu eliberare prelungita

Actioneaza imediat cu o singura capsula pe zi.