Grintuss Adulti sirop, 180g, Aboca

Grintuss Adulti sirop, 180g, Aboca

8032472009429
In stoc
55,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Sirop de tuse seaca si productiva pentru adulti

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

GrinTuss sirop pentru adulţi creează un strat protector cu "efect de barieră" care calmează tusea protejând astfel căile respiratorii superioare.
Este formulat special pentru a adera la mucoasa căilor respiratorii, limitând astfel contactul acestora cu agenţii externi iritanţi.
Asigură, de asemenea, hidratarea mucoasei şi a mucusului, favorizând eliminarea acestuia.
Extractele liofilizate de Pătlagină, Grindelia şi Helichrysum asigură crearea unui strat protector mucoadeziv datorită substanţelor vegetale, precum mucilagiile, gumele şi substanţele răşinoase.
Mierea, prezentă în formulă, are o acţiune protectivă şi emolientă, conferind siropului un gust plăcut, la care se adaugă senzaţia răcoritoare datorată acţiunii uleiurilor esenţiale.

Indicaţii:
GrinTuss sirop pentru adulţi este recomandat atât pentru calmarea tusei uscate, cât şi a celei productive, acesta calmând iritaţiile, protejând mucoasa şi favorizând eliminarea mucusului.

Mod de utilizare:
Se recomandă administrarea unei linguri de 2-4 ori pe zi.
Siropul poate fi administrat simplu sau diluat într-o cantitate mică de lichid călduţ (apă, lapte, ceai, infuzii).

Compozitie:
Miere; Apă; Extract hidroalcoolic din frunze de Pătlagină; Extract liofilizat din frunze de Pătlagină; Extract liofilizat din partea aeriană de Grindelia; Extract liofilizat din partea aeriană de Helichrysum; Uleiuri esenţiale de: Eucalipt, Anason stelat, Lămâie; Aromă naturală de Lămâie.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte