Meltus Expectolin Sirop Adulti 100ml...

Meltus Expectolin Sirop Adulti 100ml Solacium

5944756000110
In stoc
35,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Combate eficient tusea productiva si favorizeaza expectoratia.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Meltus Expectolin este un sirop de tuse cu o combinatie unica de ingrediente ce actioneaza sinergic, imbinand intr-un singur produs proprietatile medicinale ale componentelor sale (iedera, acetilcisteina, miere, zinc) si este recomandat in tusea productiva.
Formula creata special pentru adulti, combate eficient tusea productiva si favorizeaza expectoratia.

Iedera este cunoscuta din antichitate pentru efectul ei expectorant, spasmolitic (relaxeaza musculatura bronsica) si bactericid. Mierea are efect emolient ajutand la calmarea iritatiei provocate de tuse, iar Zincul are importante proprietati imunostimulatoare ajutand organismul sa lupte impotriva tuturor simptomelor racelii si gripei. Acetilcisteina este folosita de multi ani pentru efectul mucolitic, mucoreglator si antiinflamator (la nivelul mucoasei bronsice). O actiune sinergica a propritetatilor tuturor acestor ingrediente determina:

– un efect expectorant de fluidificare si eliminare a secretiilor

– un efect bactericid care inlatura bacteriile ce intretin inflamatia

– un efect de calmare a episoadelor de tuse prin efectul emolient al mierii asupra iritatiei mucoasei, scaderea cantitatii de secretii produse si eliminarea lor mai usoara.

Meltus Expectolin contine toate aceste ingrediente fiind un sirop cu proprietati expectorante, bactericide, antiinflamatoare si emoliente. Si nu uitati, lichidele (apă, ceai, supă, sucuri) păstrează faringele umed, evită îngroşarea secreţiilor şi facilitează eliminarea lor. Deci, pe langa sirop, hidratarea este o parte importanta in procesul de ameliorare a tusei productive.

Ingrediente:

Fructoza (indulcitor), miere poliflora (indulcitor natural), apa purificata, extract standardizat de iedera (Hedera helix) (1% hederagenina), N-acetil-L-cisteina, acid citric (conservant), sorbat de potasiu (conservant), guma xantan (agent de ingrosare), gluconat de zinc, aroma de capsuni (aromatizant), aroma de capsuni Fraise (aromatizant).

Extractul de Hedera helix (iedera) contine hederagenina, alfa-hederina, hederacozid C in proportie de 5-8%, substante naturale ce contribuie la mentinerea sanatatii arborelui respirator. Cantitatea extrem de mica de emetina, prezenta mai ales in frunze, este responsabila pentru cresterea secretiei de mucus in caile respiratorii.

Extractul de iedera este aprobat de catre Comisia Germana E pentru terapia afectiunilor inflamatorii cronice ale bronhiilor si in tratamentul tusei productive, datorita actiunilor sale ca expectorant.

Acetilcisteina fluidifica secretiile bronsice, pastrand astfel umiditatea normala a mucoaselor cailor respiratorii.

Zincul este un microelement esential pentru buna functionare a organismului. Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Aditional, mierea poliflora este folosita de secole in medicina traditionala in caz de tuse si dureri in gat datorita proprietatii sale antiseptice, care usureaza revenirea la starea normala de sanatate de dinainte de episodul gripal.

Doza recomandata este de 1-2 lingurite de 2 ori pe zi.
Acest produs se adreseaza exclusiv adultilor.

Se recomanda agitarea energica a flaconului inainte de utilizare.
Mirosul usor de sulf care se degaja la deschiderea flaconului este normal pentru acetilcisteina si nu are nicio influenta asupra efectului benefic al produsului.
Siropul se administreaza indiferent de orarul meselor si poate fi amestecat in diversele bauturi non-alcoolice (apa, sucuri, ceaiuri etc). 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte