OTC
Procto-Glyvenol x 30g crema rectala

Procto-Glyvenol x 30g crema rectala

5391519920572
In stoc
46,50 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Procto-Glyvenol-ul determina diminuarea prompta a simptomelor hemoroizilor (durere, usturime, prurit, tensiune) care apar datorita inflamatiei secundare a regiunii anale.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Prospect: Link ANM

Cutie cu un tub de 30 g cu aplicator.

Indicatii:

Procto-Glyvenol determina diminuarea prompta a simptomelor hemoroizilor (durere, usturime, prurit, tensiune), care apar datorita inflamatiei secundare a regiunii anale. Activitatea terapeutica a Procto-Glyvenol la pacientii cu hemoroizi este atribuita capacitatii acestuia de a reduce permeabilitatea capilara si de a creste tonusul vascular. In plus, are efect antiinflamator local si actiune antagonista asupra unor substante endogene care au rol de mediatori ai inflamatiei si durerii. Lidocaina continuta de Procto-Glyvenol grabeste atenuarea simptomatologiei.

Contraindicatii:
Hipersensibilitate la unul din componentii Procto-Glyvenol.

Compozitie:
Un tub de 30 g crema rectala contine tribenozida 50 mg si clorhidrat de lidocaina 20 mg

Mod de administrare :
Pana la disparitia semnelor acute, aplicati local crema rectala dimineata si seara. Ulterior, se poate continua tratamentul printr-o singura aplicare zilnica.
30 g crema sunt suficiente pentru 20-30 de aplicatii.

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte