Cyclo 3 Forte capsule Mărește

Cyclo 3 Fort, 30 capsule, Pierre Fabre

A000558

Creste tonicitatea venoasa si rezistenta capilara si amelioreaza permeabilitatea capilara din insuficienta venolimfatica sau hemoroizi.

More details

Produsele conțin TVA.
Pentru comenzi mai mari de 250 RON livrarea este gratuită!
Comandă telefonic:
0746 156 833 / 0332 102 582

27,00 lei (inclusiv TVA)

Informații

Indicatii
Tratamentul afectiunilor circulatorii venoase (senzatie de greutate si dureri in picioare, sindrom de oboseala in picioare). tratamentul sangerarilor (altele decat sangerarile menstruale) din timpul terapiei cu pilule contraceptive cu doze mici sau a sangerarilor asociate cu prezenta unui dispozitiv intrauterin. Folosit pentru tratamentul simptomelor functionale asociate cu crize acute de hemoroizi.

Compozitie
Extract de Ruscus aculeatus continand 22% heteroside sterolice 150 mg; Hesperidin metil chalcona 150 mg; acid ascorbic 100 mg.
Excipient pentru o capsula: talc, stearat de magneziu, silice coloidala (aerosil R972), polioxietilenglicol 6000.
Compozitia invelisului capsulei: corpul- galben de quinolina E104, galben E110, bioxid de titan E171, gelatina; capul- galben oranj S, bioxid de titan E171, gelatina.

Mod de administrare

Doza obisnuita este de 2-3 capsule zilnic; pentru tratamentul simptomelor acute de hemoroizi: 4-5 capsule pe zi. In toate cazurile urmati exact prescriptia medicului dumneavoastra.

Precautii
Daca apar o senzatie de greata sau deranjamente gastrice, este preferabil ca Cyclo 3 sa se administreze la inceputul meselor. In caz de dubiu, consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor.

Sarcina si alaptare
Informati medicul daca sunteti insarcinata sau in perioada de alaptare.

Reactii adverse

La fel ca toate medicamentele eficiente, acest produs poate determina, la anumite persoane, unele efecte nedorite. Au fost raportate unele tulburari gastrointestinale minore (greata, dureri de stomac, arsuri, gust amar, diaree). Daca observati un efect advers, descris sau nu in acest prospect, nu ezitati sa informati medicul sau farmacistul dumneavoastra.

30 alte produse în aceeași categorie: