Hepathrombin 500ui/g unguent x 40g

X00650

Hemofarm

Tromboze, tromboflebite, varice. Hematoame, traumatisme, contuzii, intinderi de ligamente, tendoane, tasari, striviri, entorse.

Mai multe detalii

25,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Compozitie
  100 g Hepathrombin unguent 50000 contin: 50000 UI Heparin.

  Actiune terapeutica
  Produs cu actiune antiinflamatoare, antidilatatoare si antalgica.

  Indicatii
  Pentru prevenirea si tratarea afectiunilor venoase ca: tromboze, inflamatii ale venelor in tromboze (tromboflebite), crampe venoase (varice, simptome varicoase), sindrom posttrombotic, abcese subcrural (Ulcus cruris) si in crampele pulpei piciorului. In cazul ranilor produse in accidente si in sport ca: hematoame, striviri, tasari, entorse, lovituri, contuzii, in plus, pentru ameliorarea cicatricelor postoperatorii, precum si in tratamentul edemelor varicoase si a varicelor postoperatorii. Pentru atrofierea cicatricelor si pentru tratamentul extern al proceselor inflamatorii ca: limfangite, inflamatii in zona sanilor (mastite), furuncule si abcese.

  Contraindicatii

  Pana in prezent nu se cunosc.

  Reactii adverse
  Ocazional, pot aparea reactii alergice cutanate. In astfel de cazuri se intrerupe imediat tratamentul.

  Mod de administrare

  Unguentul se aplica de 1-3 ori/zi pe zona bolnava si in zonele invecinate. De obicei, se aplica o suvita de unguent de cca 5 cm lungime. In general, preparatul se frectioneaza usor, iar pe picioare, sensul frectionarii este de jos in sus. Se recomanda sa nu se aplice intreaga cantitate de unguent o singura data, ci sa se frectioneze, succesiv, cu cantitati mici din portia de 5 cm. In cazul inflamatiei venoase nu se va recurge la frectie, se va aplica un pansament (din material textil fin) cu unguent. In tratamentul furunculozei se va aplica o compresa cu unguent, care va fi cel putin o data pe zi. Atentie! Hepathrombin - unguent 50 000 nu va fi folosit dupa expirarea termenului de valabilitate! Produsul va fi depozitat in locuri inaccesibile copiilor!

   

   

   

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Hepathrombin 500ui/g unguent x 40g

Hepathrombin 500ui/g unguent x 40g

Tromboze, tromboflebite, varice. Hematoame, traumatisme, contuzii, intinderi de ligamente, tendoane, tasari, striviri, entorse.