Doppelherz Aktiv A-Z Retard cu...

Doppelherz Aktiv A-Z Retard cu Luteina 30 Tablete

4009932766288
In stoc
26,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Comprimate retard, cu eliberare lentă pentru suportul sănătății și al stării de bine

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

 

Prezentare:

Vitamine, Minerale + Oligoelemente importante, de la Vitamina A la Zinc
Pentru suportul sănătății și al stării de bine
Comprimate retard, cu eliberare lentă

Mod de administrare:
Se administreaza un comprimat zilnic, dupa masa, cu suficient lichid.
In caz de necesitate, comprimatul poate fi injumatatita.
Un comprimat corespunde la 2,7 kcal și 11,2 kJ


In ce consta avantajul vitaminelor retard?

Aportul de vitamine, minerale si microelemente este insuficient in cazul alimentatiei neechilibrate. Anumite vitamine si minerale pot fi depozitate doar in cantitate limitata de catre organism.
Printre acestea, se numara si Vitaminele hidrosolubile C, B1, B2 si B6.
Asa, de exemplu, o cantitate prea mare de Vitamina C ingerata deodata este excretata fara a putea fi utilizata de catre organism in cazul unei suprasolicitari, cand nevoile organismului sunt crescute.
Tabletele Doppelherz® aktiv A-Z Retard cu Luteina functioneaza pe baza unui sistem deosebit de fabricatie, asemenea unui "rezervor de substante nutritive", din care acestea sunt eliberate treptat si stau la dispozitia organismului timp de mai multe ore.


Reteta speciala
Mai ales persoanele solicitate, precum cei stresati la serviciu si in viata cotidiana, au un necesar crescut de substante nutritive. Dintre acestea au fost alese Vitaminele C, E, precum si cele din grupul B, in doze adaptate nevoilor organismului, rezultand formula speciala a comprimatelor Doppelherz ® aktiv A-Z Retard cu Luteina.

Combinatia este secretul!
Alimentatia neechilibrata, curele de slabire sau un necesar crescut de substante nutritive (din cauza conditiilor de mediu solicitante, eforturilor fizice, modului de viata necorespunzator - de exemplu, prin consum de alcool si tutun) si expunerea intensiva la raze ultraviolete sunt situatii in care comprimatele retard Doppelherz® aktiv A-Z Retard cu Luteina pot fi administrate.

Ambalaj: 30 comprimate

Atentionari:
A nu se depași doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.

Ingrediente:
Fosfat acid de calciu, lactoză monohidrat (agent de încărcare), acid ascorbic (Vitamina C), hipromeloză (agent de îngroşare), oxid de magneziu, amidon de orez (agent de încărcare), gluconat de zinc, alfa-tocoferol acetat (Vitamina E), luteină 0,1 %, dioxid de siliciu (agent de curgere), gliceride parţiale cu lanţ lung şi distearat de glicerol (emulsifianţi), nicotinamidă, pantotenat de calciu, stearat de calciu (agent antiaglomerant), dioxid de titan (colorant), şelac (agent de glazurare), clorhidrat de piridoxină (Vitamina B6), fumarat feros, talc (agent antiaglomerant), nitrat de tiamină (Vitamina B1), riboflavină (Vitamina B2), Vitamina A, ulei de măsline (substanţă suport), ciancobalamina (Vitamina B12), colecalciferol (Vitamina D3), sulfat de cupru, oxid roşu de fier (colorant), apă purificată (solvent), polisorbat 80 (emulsifiant), acid folic, fitomenadionă (Vitamina K), biotină, clorură de crom (III) hexahidrat, iodură de potasiu, molibdat de sodiu, selenat de sodiu.

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte