MagneVie Express x 20 plicuri

MagneVie Express x 20 plicuri

3582910067351
In stoc
44,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Supliment alimentar care contine magneziu si vitamina B6 ce contribuie la reducerea starilor de oboseala si extenuare, la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea sanatatii psihice

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Inovatia pe care o aduce MagneVie Express® in acest segment este forma moderna de prezentare, granule orodispersabile, care confera rapiditate si usurinta in administrare (nu necesita apa), produsul fiind total adaptat ritmului vietii moderne.
Descriere
Stilul de viata modern necesita multa energie si poate duce uneori la suprasolicitare.
Ca urmare, pot aparea semne care sunt oboseala, lipsa de energie, dificultatile de concentrare.

Forma de granule orodispersabile este adaptata ritmului vietii moderne:
- nu necesita apa
- are gust placut
- este usor de administrat
- nu contine zahar

Instructiuni de Utilizare:
MagneVie Express este recomandat pentru adulti, adolescenti si copiii cu varsta peste 6 ani.

MagneVie Express® asigura un aport de 150 mg de magneziu si 0,7 mg de vitamina B6. Citratul de magneziu din compozitie este o sare organica, cu grad ridicat de solubilitate care este asimilata foarte bine de organism. MagneVie Express® nu contine zahar si, astfel, poate fi utilizat si de catre persoanele cu diabet zaharat. In plus, nu contine nici glucoza, gluten, lactoza, proteine din lapte sau conservanti, aliniindu-se celor mai recente tendinte in alimentatie.
Cu gust placut de lamaie, MagneVie Express®  este usor de administrat, fara a necesita apa, datorita formei de granule orodispersabile care se dizolva direct pe limba. MagneVie Express® este recomandat adultilor si adolescentilor (1-2 plicuri pe zi), dar si copiilor cu varste de peste 6 ani (1 plic pe zi). Este disponibil in farmacii in cutii cu 20 de plicuri unidoza.
 
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte