Vitreoxigen x 20 cpr eff.

Vitreoxigen x 20 cpr eff.

6426277000125
In stoc
56,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Un supliment alimentar pe bază de MINERALE, AMINOACIZI ŞI VITAMINE, CU EXTRACTE VEGETALE

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

 

Indicatii:
Vitreoxigen este un supliment alimentar pe bază de MINERALE, AMINOACIZI ŞI VITAMINE, CU EXTRACTE VEGETALE.
Vitreoxigen este un preparat pe baza de  substanţe naturale util pentru acţiunea adaptogenă a extractelor vegetale, pentru îmbunătăţirea metabolismului celular, pentru menţinerea compoziţiei fiziologice a ţesuturilor şi creşterea mecanismelor de apărare ale diferitelor structuri, inclusiv ale corpului vitros al ochiului.
Ingredientele din Vitreoxigen intervin în multe procese metabolice ale ţesuturilor de la nivel vitreal şi pot contribui la optimizarea aportului energetic şi la reintegrarea cantităţii de aminoacizi, săruri minerale şi vitamine, atunci când nevoile organismului sunt crescute sau când aportul alimentar este insuficient.
 
Aminoacizii
Lizina, Arginina, şi Carnitina au o acţiune directă în producerea de energie în celule; în special, carnitina facilitează producţia prin transportul acizilor graşi în ţesuturi când nevoile sunt crescute. Aminoacizii sunt fundamentali şi pentru o corectă producţie a colagenului prezent în corpul vitros.
 
Mineralele
Magneziul activează o mare varietate de enzime şi contribuie la stabilizarea moleculelor, menţinând în bune condiţii ţesuturile conjunctivale din care este compus şi corpul vitros.
Potasiul este un mineral esenţial, indispensabil pentru menţinerea conţinutului de lichide la nivelul celulelor, acţionând asupra balanţei hidrosaline.
 
Extracte vegetale
Ananasul prin prezenţa bromelinei participă la protecţia fibrelor de colagen împotriva efectelor dăunătoare ale unor enzime (colagenaza şi metaloproteinaza), activitatea sa fiind intensificată de substanţele conţinute în extractul de Guarana.
Ginseng-ul contribuie la creşterea rezistenţei ţesuturilor împotriva agresiunii agenţilor dăunători externi şi intervine asupra mecanismelor de reglare care au tendinţa de a restabili echilibrul fiziologic perturbat.
 
Vitamine
Vitaminele din grupul B sunt importante pentru toate reacţiile metabolice specifice, inclusiv cele legate de producerea de energie.
Vitreoxigen poate fi util atunci când organismul necesită suplimentarea acestor ingrediente sau când aportul alimentar este insuficient; la nivelul vitrosului poate fi util în restabilirea echilibrului fiziologic perturbat
 
Compoziţie
Un comprimat efervescent conţine:
Acidifiant: acid citric; Carbonat de potasiu; Bicarbonat de sodiu; Carbonat de magneziu; L-lizină clorhidrat; Magneziu disodic; L-arginină clorhidrat; Ginseng; Arome; Edulcoranţi: ciclamat de sodiu şi zaharină sodică; L-carnitină tartrat; Ananans tulpină; Guarana; Nicotinamidă; Calciu-D- pantotenat; Agenţi de acoperire: malodextrină, gumă Arabică şi sucroză; Ciancobalamină (B12) cu maltodextrină; Riboflavină-5 fosfat sare disodică (B2); Piridoxină clorhidrat (B6); Tiamină clorhidrat (B1).
Instrucţiuni de utilizare:
Un comprimat, dizolvat într-un pahar cu apă (200ml) în timpul zilei, evitându-se orele serii.
Avertizări
Produsul nu conţine Gluten.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc  o dietă variată şi  echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
Produsul nu conţine ingrediente cu potenţial alergenic.

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte