Herbagetica Ginkgo Stem 120 x 60 cps + 30cps CADOU

Herbagetica Ginkgo Stem 120 x 60 cps + 10cps CADOU

Herbagetica
In stoc
48,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Ginkgo 120 STEM este singura formulă din România care combină cea mai puternică concentraţie de Ginkgo Biloba, extract standardizat 50:1 cu  Alga  AFA

Descriere

Contribuie la:
-  îmbunătăţirea circulaţiei sangvine, a memoriei de scurtă şi de lungă durată

-  timpul de reacţie la stimulii exteriori este mult mai rapid, iar reflexele mai bune-  sporeşte atenţia, combate senzaţia de somnolenţă
 • conservarea funcţiei cognitive odată cu înaintarea în vârstă
-   încetineşte procesul de îmbătrânire şi senilitate prin favorizarea unei bune irigări şi oxigenări la nivel cerebral
-   protejează integritatea structurală şi funcţională a membranelor neuronale
 • îmbunătăţirea microcirculaţiei sangvine periferică
-   atenuează senzaţiile de “ţiuit în urechi”, “mâini şi picioare reci”, ameţeli
-   menţine elasticitatea vaselor de sânge, întăreşte pereţii venelor, reduce presiunea arterială
-   previne tulburările de coagulare la nivelul capilarelor, ceea ce duce la normalizarea circulaţiei sângelui
 • meţinerea stării de bine, protejând organismul de stres
-   îmbunătăţeşte funcţiile mentale ale persoanelor suprasolicitate
-   păstrează un echilibru psihic, crescând producţia substanţelor neurotransmiţătoare
 • neutralizează efectele radicalilor liberi, întârziind procesele de îmbătrânire celulară
-   datorită proprietăţilor puternice antioxidante, încetineşte îmbătrânirea ţesuturilor, degenerarea ADN-ului şi împiedică apariţia celulelor canceroase
 • menţinerea vederii normale
-   prin irigarea sangvină a ochiului măreşte acuitatea vizuală, combate senzaţia de oboseală
-   protejează retina de procesele degenerative intervenite odată cu vârsta sau ca efect secundar al diabetului
 • regenerarea celulară a sistemului nervos
-   stimulează producţia de celule stem şi determină migrarea lor acolo unde este nevoie pentru refacerea celulelor nervoase afectate
 
Indicații (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):
Dacă până acum bolile mentale degenerative îşi făceau apariţia la persoane de 60-70 de ani, studiile de ultimă oră, care examinează cauzele îmbătrânirii cerebrale precoce, concluzionează că stresul emoţional şi cel de la locul de muncă, dublate de o serie de alte cauze, au făcut ca simptomele acestor boli să se manifeste de la o vârstă tot mai scăzută, adică începând cu 40-45 de ani. Specialiştii din toată lumea avertizează că până în 2020 anxietatea/depresia şi bolile de memorie vor fi principalele cauze ale incapacităţii de muncă.
Plantele din compoziţia Ginkgo STEM se utilizează ca adjuvant în:
 • desfăşurarea normală a proceselor cognitive care ţin de memorie
 • stresul psihologic
 • boli neurologice (afecţiuni neuronale)
 • circulaţie periferică deficitară
 • tulburări de vedere
 • ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder)
 • amnezie
 • depresie
 • dureri de cap
 • boli neurodegenerative (Alzheimer, Parkinson)
 
Ginkgo Biloba este compus din flavonoizi, antioxidanţi puternici, ce au capacitatea de a încetini îmbătrânirea celulelor, şi din bilobalide şi ginkgolide al căror rol este acela de a preveni formarea cheagurilor de sânge, îmbunătăţind în acelaşi timp circulaţia sangvină.
 
Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule Stem care stă la baza acestui produs. Este o raritate a naturii, creşte într-un singur loc din lume, având proprietăţi terapeutice optime: lacul Klamath din Oregano, SUA.
Cercetările ştiinţifice au arătat că pigmenții albaștri și verzi, existenți în Alga AFA, stimulează producția de celule stem din măduva spinării, în timp ce o altă categorie de substanțe conținute de Alga AFA (polizaharide) stimulează migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie de ele. Celulele STEM sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica la nesfârșit, putându-se diferenția și crea orice țesut sau organ din corpul uman. Ele sunt cele care construiesc diferitele organe încă dinainte de naștere (celulele stem embrionare), dar și cele care asigură ulterior creșterea și regenerarea organismului (celulele stem adulte).
Alga AFA conţine 12 vitamine, 27 de minerale naturale esenţiale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor. Datorită acizilor glutamici, contribuie la mărirea capacităţii de concentrare, la îmbunătăţirea atenţiei şi la creşterea capacităţii de memorare. Mai mult, numeroasele proteine din Alga AFA reprezintă o adevărată hrană pentru creier, contribuind la reînnoirea şi repararea transmiţătorilor neuronali. Alga AFA este bogată în complexul de vitamine B, fiind cea mai bogată sursă vegetală de vitamina B12 şi betacaroten. Aceste substanţe naturale sunt cei mai puternici antioxidanţi naturali, care ajută la eliminarea stresului şi la îmbunătăţirea vederii.
 
Protejarea organismului faţă de factorii de stres şi radicalii liberi
Extractul de Ginkgo asociat cu extractul de Ganoderma şi cele 3 tipuri de Ginseng măreşte capacitatea organismului de a face faţă factorilor de stres. Astfel, Extractul de Ganoderma îmbunătăţeşte funcţia cortexului, previne senilitatea şi contribuie la menţinerea unei stări generale de bine. Ginsengul chinezesc alungă stările de oboseală cronică, oferind aportul energetic necesar. Ginsengul siberian îmbunătăţeşte performanţele funcţiei cognitive. Ginsengul indian este un tonic excelent pentru întregul organism. Chlorella şi Spirulina ajută la gestionarea normală a stresului psihologic.
 
Adjuvant în Alzheimer şi Parkinson
În urma numeroaselor studii efectuate s-a demonstrat că extractul de Ginkgo Biloba este benefic pentru persoanele care suferă de Alzheimer, deoarece îmbunătăţeşte memoria, gândirea şi implicit comportamentul social al persoanei afectate de această boală.
În ceea ce priveşte boala Parkinson, doctorii sunt de părere că alături de tratamentele specifice acestei boli, extractul de Ginkgo Biloba este folositor, deoarece, datorită creşterii circulaţiei sângelui în creier, permite o mai bună circulaţiei a dopaminei către zonele care au mai mare nevoie de aceasta.
Alga AFA este o valoroasă sursă de feniletilamină, considerată un modulator neuronal extrem de important pentru bolnavii de Parkinson sau Alzheimer. Aceeaşi substanţă reduce durerea prin creşterea nivelului de endorfine şi dublează efectul Ginkgo Biloba în privinţa stimulării concentrării mentale şi creşterea nivelului de energie.
 
 
Produs notificat de Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale Aromatice şi Produse ale Stupului Notificare nr 8627/04.04.2014
 
*Informaţiile furnizate de Herbagetica pe site-ul propriu sau pe alte canale de comunicare au caracter informativ şi nu intenţionează să substituie sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră sau ale altor cadre medicale. Informaţiile despre produse nu îşi propun să identifice sau să vindece orice boală. Recomandările de pe site-ul Herbagetica nu înlocuiesc consultul medical de specialitate şi nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. Alături de consumul suplimentelor alimentare Herbagetica, recomandăm un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare şi alimentaţie adecvată.

Detalii ale produsului

9995 Produse

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.