Piu Energia-Vitamine Pentru Energie x 20 Tablete Equilibra

Piu Energia-Vitamine Pentru Energie x 20 Tablete Equilibra

Stoc epuizat
23,50 lei
cu TVA
Farmacia Silva va recomanda Piu Energia-Vitamine Pentru Energie.

Descriere

Supliment alimentar de la Equilibra sub formă de tablete efervescente cu 10 vitamine . Vitaminele sunt substanțe chimice complexe care îndeplinesc un rol esențial în funcționarea normală a organismului .

Supliment alimentar de la Equilibra sub formă de tablete efervescente cu 10 vitamine . Vitaminele sunt substanțe chimice complexe care îndeplinesc un rol esențial în funcționarea normală a organismului Ele se găsesc în majoritatea alimentelor de proveniență naturală și sunt absolut necesare pentru creșterea, menținerea vitalității și bunăstării generale a organismului . Necesarul zilnic de vitamine pentru o persoană variază în funcție de rata metabolismului organismului. Astfel, persoanele care efectuează munci grele, femeile însărcinate, sau cele care alăptează, cei aflați în convalescență, copiii de vârstă preșcolară au nevoie de o cantitate mai mare de vitamine .

Mod de administrare:
Se recomandă câte 1 tabletă efervescentă pe zi , dizolvată intr-un pahar de apă

Avertizari:
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. Se păstrează în loc uscat, departe de surse de căldură

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews
Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.