Solgar Vitamina E 671 mg ( 1000 UI) x 50 de capsule moi

Solgar Vitamina E 671 mg ( 1000 UI) x 50 de capsule moi

033984035607
Stoc epuizat
109,50 lei
cu TVA

Supliment alimentar pe baza de tocoferoli mixti


Descriere

Tocoferolii joacă un rol important, reprezentând principalii antioxidanți solubili în grăsimi ce protejează organismul uman împotriva radicalilor liberi.
Alfa tocoferolul din Vitamina E previne descompunerea acizilor grași saturați și a vitaminei A, cât și combinarea cu alte substanțe ce ar putea dăuna organismului. 
Vitamina E are de asemenea abilitatea de a se uni cu oxigenul și de a preveni transformarea acestuia în peroxizi toxici. Acest lucru permite alimentarea mai bogată a celulelor roșii cu oxigenul pur pe care sângele îl transportă către inimă și alte organe.
Vitamina E joacă un rol esențial în respirația celulară a tuturor mușchilor, în special a celor cardiaci și scheletici. Aceasta face posibilă funcționarea acestor mușchi și a nervilor cu mai puțin oxigen, crescând astfel nivelul de rezistență și vitalitate a acestora. Provoacă de asemenea dilatarea vaselor sangvine, permițând transmiterea unui flux mai mare de sânge către inimă. Vitamina E contribuie de asemenea la hrănirea celulelor, la întărirea pereților vaselor capilare și la protejarea celulelor roșii împotriva distrugerii de către otrăvuri precum perhidrolul din sânge.

Administrare: 1 capsula moale pe zi preferabil in timpul mesei.

Fiecare capsulă moale asigură: 
Vitamina E (1000 UI, sub formă de d-alfa tocoferol) 671 mg 
Complex de tocoferoli (d-beta, d-gamma, d-delta, d-alfa tocoferol) 44.5mg

Nu contine zaharuri, sare, amidon, grau, gluten sau lactoza iar formula nu utilizeaza arome sau coloranti artificiali.

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte