Walmark Spirulină + Carob x 30 capsule

Walmark Spirulină + Carob x 30 capsule

X02735
Stoc epuizat
23,00 lei
cu TVA

Acest produs conține Hawaiian Spirulina Pacifica 100% pură. Spirulina reprezintă cea mai bogată sursă naturală de proteine ușor digerabile, capabilă să furnizeze organismului toți aminoacizii esențiali.

Descriere

Indicaţii:
  • Carobul contribuie la reducerea poftei de mâncare
  • Spirulina ajută organismul în lupta împotriva stresului oxidativ şi sprijină de asemenea sistemul imunitar
  • Spirulina contribuie la sporirea nivelului de vitalitate şi energie al organismului

Acest produs conține Hawaiian Spirulina Pacifica 100% pură. Spirulina reprezintă cea mai bogată sursă naturală de proteine ușor digerabile, capabilă să furnizeze organismului toți aminoacizii esențiali. Este totodată o sursă puternică de antioxidanți ce sprijină sistemul imunitar și apără organismul împotriva consecințelor stresului oxidativ. Spirulina ajută la menținerea glicemiei în limite normale, contribuie la scăderea poftei de mâncare și la sporirea nivelului de energie al organismului. Hawaiian Spirulina Pacifica este o sursă unică de spirulină standardizată și certificată, fiind natural bogată în vitamine și minerale. Se poate folosi și în timpul curelor de slăbire, ajutând la întărirea corpului.

Carob-ul este un înlocuitor extrem de gustos şi de sănătos al pudrei de cacao. Păstăile lungi ale arborelui de carob, care creşte mai ales în Orientul Mijlociu, se usucă şi se macină într-o pudră fină. Carobul contribuie la scăderea poftei de mâncare , sporind senzaţia de saţietate

Compoziţie

Spirulina

900,0

 mg

Carob

(Ceratonia siliqua)

750,0

 mg

Vitamina C

180,0

 mg

Dozare

Ca supliment alimentar, 3 tablete pe zi, câte una înainte de fiecare masă.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.