Walmark Minimartieni ImunActiv FORTE sirop cu aroma de soc, 150 ml

Walmark AS Cehia

Minimartieni ImunActiv Forte Sirop este un produs pe baza de plante destinat sprijinirii sistemului imunitar in faze acute.

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

 •    Minimartieni ImunActiv Forte Sirop conține doza optimă de beta-glucan, Vitamina C și extracte de soc și măceșe. Toate aceste extracte din plante sprijină imunitatea având efecte benefice asupra sistemului respirator. Minimarțieni ImunActiv Forte Sirop conține arome naturale extrase din plantele din compoziție.

     Se recomandă administrarea în perioadele cu risc crescut de apariție a răcelilor, în perioadele de convalescență sau la apariția primelor semne de răceală sau gripă.

     Minimarțieni ImunActiv Forte Sirop nu conţine coloranți, conservanţi, zahăr, gluten sau lactoză. Are un gust grozav de soc și se poate administra copiilor de peste 1 an.

  Compozitie

  Porţie zilnică recomandată

  Greutate / 5 ml

  %VNR*

  Greutate / 10 ml

  %VNR*

  Fructe de Soc Extract 7:1 din fructe de Sambucus nigra Echivalent a 136 resp. 272 mg

  952,0 mg

  -

  1904,0 mg

  -

  Flori de soc Sambucus nigra

  25,0 mg

  -

  50,0 mg

  -

  Măceșe Extract 10:1 din fructe de Rosa canina Echivalent a 5 resp. 10 mg

  50,0 mg

  -

  100,0 mg

  -

  Beta-glucan

  60,0 mg

  -

  120,0 mg

  -

  Vitamina C

  40,0 mg

  50

  80,0 mg

  100

  *VNR - valoarea nutrițională de referință (nu a fost evaluat)

  Dozare

  Ca supliment alimentar, pentru un efect puternic, se administrează astfel (în funcție de vârsta copilului): copii între 1- 3 ani: 5 ml (1 linguriță) de două ori pe zi; pentru copii de peste 3 ani, 5 ml de 3 ori pe zi. Cura recomandată este de 7-10 zile. Se administrează de preferat dimineața și seara înainte de culcare.

  Se poate adăuga în ceaiul fierbinte (până la 80 grade Celsius) ca și îndulcitor.

  Se poate administra în paralel cu un supliment pe bază de vitamine și minerale.

  Atenţie

  Agitați sticluța înainte de folosire. Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depăși porția zilnică recomandată. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură (la temperaturi cuprinse între 10 grade Celsius şi 25 grade Celsius). A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se administra copiilor sub 1 an. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat și al unui mod de viață sănătos. A nu se depăşi porția zilnică recomandată. Este recomandat a se folosi în termen de 2 luni de la desigilarea capacului. Producătorul își rezervă dreptul de a nu răspunde în caz de folosire sau depozitare incorectă a produsului.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Walmark Minimartieni ImunActiv FORTE sirop cu aroma de soc, 150 ml

Walmark Minimartieni ImunActiv FORTE sirop cu aroma de soc, 150 ml

Minimartieni ImunActiv Forte Sirop este un produs pe baza de plante destinat sprijinirii sistemului imunitar in faze acute.