Afrin Mentol- spray nazal 0,5ml/g, 15 g

Afrin Mentol- spray nazal 0,5ml/g, 15 g

5948912001119
In stoc
32,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Afrin este un decongestionant, care ameliorează senzația de nas înfundat prin constricția vaselor de sânge din nas. Acesta acționează în câteva minute și durează ore.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Afrin spray nazal, soluție conține substanța activă clorhidrat de oximetazolină.
Afrin este un decongestionant, care ameliorează senzația de nas înfundat prin constricția vaselor de sânge din nas. Acesta acționează în câteva minute și durează ore. 
Afrin este utilizat pentru ameliorarea simptomelor de congestie nazală cauzată de rinita alergică, răceală și sinuzită. Se poate administra la fiecare 12 ore. 

Compozitie:
Substanța activă este clorhidratul de oximetazolină 0,5 mg/ml 

Mod de administrare:
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră, farmacistul sau asistenta medicală. Discutați cu medicul dumneavoastră,
cu farmacistul sau cu asistenta medicală dacă nu sunteți sigur.
Doze
Adulți, copii și adolescenți cu vârsta > 10 ani: 1-2 pulverizări în fiecare nară, la fiecare 12 ore.
Copii cu vârsta cuprisă între 6 și 10 ani: 1 pulverizare în fiecare nară, la fiecare 12 ore.
Nu se recomandă administrarea a mai mult de 8pulverizări la adulți (4 pulverizări la copii) în interval de 24 ore.
Nu trebuie depășită doza recomandată.
Agitați energic înainte de utilizare. Înainte de prima administrare, pregătiți flaconul prin apăsarea pompei de câteva ori până când prima pulverizare completă este eliberată.
În timp ce țineți flaconul în poziție verticală, introduceți pompa de pulverizare pe rând în fiecare nară și apăsați ferm de 1-2 ori, în timp ce inspirați.
După utilizarecurățați pompa. Utilizarea acestui medicament de către mai mult de o persoană poate duce la răspândirea infecției. 

Contraindicatii:
Nu utilizați Afrin:
- dacă sunteți alergic la clorhidrat de oximetazolină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. 

Precautii:
Înainte să utilizaţi Afrin, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Sarcina:
Oximetazolina nu a fost asociată cu efecte adverse asupra fătului. Afrin poate fi utilizat la femei gravide dacă este administrat conform recomandărilor. Se recomandă prudență la pacientele cu tensiune arterială mare sau semne de scădere a circulației sângelui la nivelul placentei. Utilizarea frecventă sau prelungită de doze mari poate scădea circulația sângelui la nivelul placentei.
Alăptarea:
Nu se cunoaște dacă oximetazolina se elimină în laptele matern. În absența datelor privind utilizarea oximetazolinei în timpul alăptării, Afrin nu trebuie utilizat în timpul alăptării.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Nu au fost observate efecte asupra capacității de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte