Protectia Datelor cu Caracter Personal

1. Acord de confidentialitate

Proiectul FarmaciaSilva.Ro este dezvoltat si administrat de catre S.C. CASA DAMAJ S.R.L.

Echipa Farmaciei SILVA isi doreste sa va ofere dvs, utilizatorilor, o navigare online sigura si sa va protejeze dreptul la intimitate si la imagine pentru protectia vietii dvs personale. Ne preocupam sa va aducem la cunostiinta scopurile pentru care vi se solicita anumite informatii cu caracter personal si ne asiguram ca informatiile pe care le-ati introdus in bazele noastre de date sunt folosite doar in scopul pe care vi l-am prezentat dvs la cererea respectivelor date.

 

2. Nota de informare privind protectia datelor personale

SC CASA DAMAJ SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.farmaciasilva.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi on-line.

In ceea ce ne priveste, protectia datelor tale sunt o prioritate pentru noi. Realizam ca este extraordinar de neplacut sa primeste spam sau alte informatii nedorite. Informatiile furnizate pe site-ul nostru nu sunt folosite decat cu scopul de a onora comenzi, a personaliza experienta pe site, tinand minte vechile comenzi, cat si pe platformele noastre pe care ne promovam serviciile (Facebook si Google).

Orice discutii pe care le purtati cu farmacistii nostri sunt stocate pe o perioada limitata de timp, de un an, pentru a usuara munca acestora in cazul in care cereti un diagnostic. Aceste date nu

Conform cerintelor Regulament (UE) 2016/679 aplicabil din 25 mai 2018 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC CASA DAMAJ SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

3. Scopul


Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor SC CASA DAMAJ SRL informatii si servicii de calitate, si/sau de a finaliza achizitionarea unor servicii si produse online de catre clientii nostri , precum si/sau servicii de marketing, reclama si publicitate.

 

4. Limitari

 

Sunt excluse, din scopul, destinatia si utilizarile declarate in acest acord, datele dvs. privind starea de sanatate, datele genetice, biometrice, privind viata sexuala sau in general orice alte date privind sanatatea dvs puse la dispozitia www.farmaciasilva.ro . Aceste date sunt utilizate de catre personalul medical calificat al SC CASA DAMAJ SRL exclusiv in scopul protejarii vieții, integrității fizice sau sănătății persoanei dvs.

 

5. Procesarea Datelor:

 

Folosim informatiile tale, doar cu acordul tau, in mai multe feluri in functie de natura lor. Scopul colectarii de date, care se face doar cu acordul tau, se folosec in urmatoarele scopuri:

 

  • Adresa de email / Numarul de Telefon / Adresa Fizica si IP - informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia contului, aici fiind inclusa validarea, expedierea si facturarea comenzii, pentru a rezolva eventualele probleme de orice natura referitoare la o comanda, bunuri sau servicii achizitionate sau care urmeaza a fi.
  • Adresa de email / Numarul de Telefon – trimiterea de newslettere sau anunturi periodic prin folosirea unui serviciu legal de advertising. Urmarirea si monitorizarea vanzarilor in cadrul sitului.

 

6. Destinatia datelor:

 

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator – SC CASA DAMAJ SRL - si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali ai operatorului si alte companii din acelasi grup cu operatorul, autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie si agentilor de livrare marfa, in cazul in care s-a efectuat o comanda de produse.

 

7. Drepturile dvs:

 

Conform Regulament (UE) 2016/679 aplicabil din 25 mai 2018 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale , dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa [email protected] sau prin posta pe adresa societatii noastre. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

8. Informatii generale colectate de SC CASA DAMAJ SRL

In momentul inregistrarii pe site-ul/site-urile SC CASA DAMAJ SRL, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse SC CASA DAMAJ SRL, vizitarea anumitor pagini din site-ul farmaciasilva.ro, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, SC CASA DAMAJ SRL, cu permisiunea dumneavoastra, va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.


In unele zone ale siteurilor, SC CASA DAMAJ SRL va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii produselor SC CASA DAMAJ SRL si alte informatii prin care va pot identifica.

 

9. Conturile dvs pe siteul www.FarmaciaSilva.Ro

 

In momentul crearii unui cont va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email si numarul de telefon. Daca optati pentru o comanda online va vor fi cerute si datele necesarii facturarii pe persoana juridica sau persoana fizica de la caz la caz. Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal.

Intrebari sau contact pe site: in momentul trimiterii unei intrebari pe site va trebui sa oferiti emailul, numele si prenumele si telefonul dvs . La fel si pentru folosirea formularului de contact de pe site. Acestea nu se vor afisa pe site.

 

10. Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre SC CASA DAMAJ SRL

 

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-urile SC CASA DAMAJ SRL, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.

La inregistrarea in cont, va puteti da acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de SC CASA DAMAJ SRL si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si newslettere cu informatii utile.

Utilizarea datelor cu caracter personal de catre SC CASA DAMAJ SRL este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

In cazul in care achizitionati de pe site-ul www.farmaciasilva.ro medicamente fara prescriptie medicala (OTC), conform OMS 444/2019, avem nevoie de acordul dvs. pentru prelucrarea datelor cu caracter personal declarat prin completarea formularul care vi se va afisa dupa plasarea comenzii. Datele pe care vi se vor solicita sunt:

- varsta, greutatea, inaltimea, sexul, medicamente administrate si alergii.

 
11. Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

SC CASA DAMAJ SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

 
SC CASA DAMAJ SRL poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

- Cu acordul dvs. ;

- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.- de exemplu catre agentii de curierat care livreaza comanda Dvs.

- In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de SC CASA DAMAJ SRL doar in masura in care este necesara asistenta lor.
- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile companiei SC CASA DAMAJ SRL sau companiilor afiliate;
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de SC CASA DAMAJ SRL, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
- In cazul in care SC CASA DAMAJ SRL fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care SC CASA DAMAJ SRL devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile SC CASA DAMAJ SRL.

 

12. Drepturile dumneavoastra:

In conformitate cu reglementarile GDPR, beneficiati de urmatorele drepturi:

- dreptul la informare

- dreptul de acces la date personale. Pentru a afla informatii suplimentare in legatura cu datele dvs. cu caracter personal colectate de catre SC CASA DAMAJ SRL, puteti adresa un email pe adresa [email protected];

- dreptul de interventie (si corectie) asupra datelor. In cazul in care sesizati vreo eroare in privinta datelor personale inregistrate, ne puteti sesiza acest lucru la [email protected] pentru a le putea remedia;

- dreptul de opozitie;

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;

- dreptul de retragere a consimtamantului;

- dreptul de adresare justitiei;

- dreptul de a depune o plangere la autorittea nationala de protectie a datelor;

- dreptul la restrictionarea prelucrarii;

- dreptul la portabilitatea datelor, daca este cazul;

- dreptul de stergere a datelor, daca este cazul.

- dreptul la informare (operatorul este obligat să încunoştinţeze persoana vizată cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);

SC CASA DAMAJ SRL va confera dreptul de a va modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor  dvs. sau exercitarea altor drepturi enumerate anterior oricand, trimitand un mail la [email protected].

  • 13. Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de SC CASA DAMAJ SRL e protejat de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceaseza cu ajutorul unei parole. Nu toti angajatii companiei au acces la bazele de date, iar cei care au acces au semnat, in prealabil, un acord de respectare a prevederilor legale in domeniu.

 
14. Cookies

Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe situ-rile SC CASA DAMAJ SRL, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator.
Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe situl nostru.
 
15. Feedback

SC CASA DAMAJ SRL ofera posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

 

16. Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la [email protected]


Va multumim ca folositi serviciile noastre!

Produs adaugat la lista de dorinte