SALUT!

Farmacia Silva este una dintre primele platforme e-commerce pe online pe piata farma din anul 2014. Ca firma SC CASA DAMAJ SRL activeaza in domeniul farmaceutic de peste 20 de ani, cu o echipa pregatita pentru a ajuta pacientii si a oferi sfaturi competente. Oferim preturi mici atat in farmacie cat si pe online din o gama de 10000 de produse, pentru a va putea fi de folos si accesibile. 

Va stam la dispozitie atat pentru intrebari cat si pentru eventuale sfaturi, sau orice fel de probleme aveti legate de site. Daca nu gasiti un produs online, va rugam sa apelati cu incredere la numarul de telefon nostru de telefon – 0746.156.833 – si unul din farmacistii nostri va face tot posibilul sa va asiste.

Ca sa eficientizam cat mai mult procesul – am simplificat site-ul cat mai mult posibil ca sa puteti gasi ce produse cautati. Partenerii nostri de la Cargus si DHL se ocupa de livrari oriunde in tara – produsele ajungand direct la dumneavoastra acasa. In acelasi timp, pentru cine doreste putem livra si prin posta cu ridicare de la oficii postale. Desigur se pot ridica si produsele din punctele noastre din Iasi – ori in Pacurari ori in Valea Lupului. 

Pentru plata, puteti plati in sistem ramburs sau cu cardul prin cei de Euplatesc – in conditii de maxima siguranta.

Pentru cei care nu doresc sa faca cont, puteti contacta telefonic pentru a face comanda si va lasati datele direct operatorului, doar ca nu veti putea urmari comanda online si nu veti primi update.

Ca firma scopul nostru este sa va ajutam sa ramaneti sanatosi sau sa va sustinem in momentele dificile. Astfel avem propriul nostru laborator – care va poate produce retete farmaceutice personalizate. Pentru mai multe informatii legate de acest lucru, va rugam sa intrati pe site-ul partener https://indrafarm.ro.

Puncte de lucru:

Valea Lupului – Strada Luminii 16 – Farmacia Indrafarm – Farmacie cu Punct De Colectare si Birouri

Iasi – Soseaua Pacurari 45 – Farmacia SILVA – Punct de Lucru + Ridicare Comenzi

Date de contact:

Firma: SC CASA DAMAJ SRL

CUI: RO12321420

Registru Comertulului: J22/769/1999

EMAIL: [email protected]

 

Produs adaugat la lista de dorinte