Topfer Lactana Lapte praf Bio PRE 600g

B0X006536

Topfer GmbH Germania

Formula organica cu lapte praf degresat pentru sugari, de la nastere pana in luna a 6-a

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

 • Formula de lapte Topfer Bio Lactana Pre este formula de completare a laptelui matern, usor digerabila, ideala de la nastere, pentru ca are consistenta apropiata de cea a laptelui matern. Este recomandata in completarea laptelui matern, atunci cand acesta este insuficient, pana la varsta de 6 luni. Contine, ca unic carbohidrat, lactoza, precum si LC-PUFA (acizi grasi polinesaturati cu lant lung), culturi probiotice Bifidus de inalta calitate.

  Lapte Topfer Lactana Pre prezinta o combinatie unica Plus 3:

  • LC-PUFA - acizi grasi esentiali polinesaturati cu lant lung
  • BIFIDO culturi - imbogatit cu Probiotice Probifido*, renumita combinatie de 4 bifido culturi valoroase (B. breve, B. bifidum, B.infantis, B.longum)
  • ORGANIC - pentru produsele de inalta calitate Topfer  Lactana se foloseste lapte organic nutritiv si alte ingrediente de cultura organica

  Lapte Topfer Lactana Pre a fost conceput conform compozitiei laptelui matern, contine toti nutrientii necesari sugarului dvs. in primele luni de dezvoltare. De asemenea, contine, asemenea laptelui matern, acizi grasi polinesaturati cu lant lung (LC-PUFA), care sunt foarte importanti pentru sugarul dvs, si sustine colonizarea tractului intestinal cu o flora naturala, prin intermediul bifido culturilor din compozitie.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Topfer Lactana Lapte praf Bio PRE 600g

Topfer Lactana Lapte praf Bio PRE 600g

Formula organica cu lapte praf degresat pentru sugari, de la nastere pana in luna a 6-a