Bioderma Sensibio Defensive 40 ml

Bioderma Sensibio Defensive 40 ml

3701129804452
Ultimele produse in stoc
78,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Cremă pentru calmare intensivă, concepută pentru a întări puterea de autoapărare a pielii sensibile și sensibilizate declanșată ca urmare a agresiunilor zilnice.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

     Proprietăți: pielea sensibilă poate avea una sau două surse: sensibilitatea naturală datorată disfuncției biologice (moștenire genetică) și sensibilitatea indusă
de factorii de mediu și stilul de viață.TEHNOLOGIA DEFENSIVE, dezvoltată de centrul de cercetare Bioderma acționează asupra ambelor tipuri de sensibilitate.
     Are acțiune antioxidantă și de protecție*, acțiune de întărire a funcției de barieră și o acțiune de calmare. Textura lejeră și proaspătă, se absoarbe rapid și lasă pielea suplă și confortabilă. Sensibio Defensive este recomandat pentru pielea normală și/sau mixtă. Toleranță foarte bună.
     Testat sub supraveghere dermatologică. Formulă neparfumată. Rezultate:pieleaestecalmatăinstant,protejată și hrănită. Sensibilitatea pielii este redusă pe termen lung și devine mai rezistentă la agresiunile zilnice.
     Calitatea vieții pentru pacienții cu pielea sensibilă este îmbunătățită.
Utilizare: Se aplică dimineața și seara, pe faţă și pe gât, după ce pielea este curăţatăcu un produs de igienă Sensibio. Bază bună de machiaj.

ECOBIOLOGIA stă la baza filosofiei BIODERMA.
Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte