OTC
Broncho-Vaxom 3,5mg x 30 plicuri

Broncho-Vaxom 3,5mg x 30 plicuri

7640107472060
Stoc epuizat
87,55 lei
cu TVA

Broncho-Vaxom 3.5 mg x 30 plicuri este in special recomandat ca terapie adjuvanta in: bronsite acute si cronice; angine, amigdalite, faringite, laringite; rinite, sinuzite, otite; infectii refractare la antibioterapia curenta; complicatiile bacteriene din afectiunile virale ale sistemului respirator, in special la copii si batrani.


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Prospect: Link ANM

Indicatii:
- terapie adjuvanta in toate infectiile sistemului respirator si din sfera ORL.
- prevenirea recurentelor si a starilor de cronicitate.

Actiune terapeutica: imunobioterapie polivalenta a sistemului respirator.

Compozitie: Broncho-vaxom este un produs imunobioterapeutic care contine 3,5 mg lizat bacterian liofilizat din haemophilus influenzae, Diplococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae si ozanae, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes si viridans, Neisseria catarrhalis.

Mod de administrare:
- pentru tratamentul starilor acute: 1 plic dizolvat zilnic luat pe nemancate (cel putin 10 zile) pana la aparitia simptomelor. In cazurile care necesita un tratament cu antibiotice, asocierea cu Broncho-Vaxom se recomanda chiar de la inceputul tratamentului.
- pentru tratamentul de consolidare: 1 plic dizolvat pe zi timp de 10 zile consecutive lunar timp de trei luni. Pentru a usura administrarea medicamentului la copiii mici, continutul plicului poate fi introdus in lichide ca sucuri de fructe, lapte, ceai etc.
Efecte adverse: efectele adverse intalnite la pacientii care au urmat tratament cu Broncho-Vaxom au fost foarte rare. S-au semnalat cazuri izolate de manifestari dermatologice (urticarie), digestive (greata, diaree) sau ORL (rinita, otita, laringita). Nu s-au semnalat efecte adverse grave.

Modalitatea de prezentare: Broncho-Vaxom 3.5 mg x 10 plicuri.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte