Batista Bebeluşului Arianna

Batista bebelusului (aspirator nazal Arianna)

Illes Csok es Tarsa Kkt. - Ungaria
X04658
In stoc
35,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Acest aspirator nazal poate fi folosit si pentru igiena zilnica a copilului, fara a avea contraindicatii, incepand cu prima zi de viata

Descriere

Indicatii:
Gripa este o boala foarte frecventa a copiilor. Una din cele mai mari probleme este ca bebelusul si copilasul inca nu pot sa-si sufle nasul si trece un timp pana cand nou nascutul si bebelusul invata sa respire pe gura, asa ca un nas infundat cauzeaza mari neplaceri.

Din aceasta cauza secretiile acumulate in nas (muci) ingreuneaza mult respiratia, produc indispozitii si pot deveni chiar si sursa altor complicatii daunatoare sanatatii: otite, sinuzite si imbolnavirea cailor respiratorii inferioare.

Acestui scop ii serveste in mod adecvat acest aspirator nazal pentru aspirarea nasului – “batista bebelusului”, racordat la aspiratorul casnic. Desigur, consultatia medicala nu poate fi omisa : cauza scurgerilor purulente nazale indelungate trebuie sa fie stabilita de medic.

Aspiratia secretiei serveste ca si adjuvant al tratamentului prescris de medicul de specialitate la refacerea starii generale si a respiratiei, respectiv pentru prevenirea complicatiilor.
Utilizarea aspiratorului nazal Batista Bebelusului
Introducem partea marcata cu “C” in tubul flexibil al aspiratorului casnic.
Bebelusul sau copilul va fi fixat in pozitie sezanda. Capul de aspiratie marcat cu A astupa complet nasul dintr-o parte. Instrumentul isi regleaza automat puterea de aspiratie !
Aspiratia trebuie continuata cu intreruperi de cateva secunde, pana cand mucii curg. Capul de aspiratie introdus in orificiul nazal poate fi miscat in sus, in jos si lateral. Aspiratia poate fi repetata zilnic de mai multe ori pana gripa sau raceala sunt vindecate.
Modul de sterilizare
Se recomanda sterilizarea prin fierbere a capetelor de aspiratie marcate cu A.
Asamblare
1. capul de aspirare marcat cu “A” va fi introdus in partea marcata cu “B”
2. Punem in functiune aspiratorul casnic
Demontare
Scoatem partea marcata cu C din aspiratorul inca in functiune, dupa care deconectam aspiratorul.

Detalii ale produsului

49 Produse

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist

Acest website foloseste module cookie.