Milupa Milumil 3 lapte praf 600g

Milupa Milumil 3 lapte praf 600g

5900852992988
Ultimele produse in stoc
37,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Lapte formula de continuare recomandata de la 9 luni.

Descriere

Recomandări

  • Aceasta este o formula instant. Produsul este adecvat pentru alimentatia speciala a sugarilor, de la 9 luni, daca nu sunt alaptati. 
  • Intotdeauna prepara laptele chiar inainte de masa si hraneste copilul imediat. 
  • Produsul preparat si nefolosit va fi aruncat. Ai grija de igiena bucala a copilului, mai ales inainte de culcare. 
  • Nu adauga niciun alt ingredient in laptele preparat.
  • Intotdeauna respecta cu strictete atat dozarea cat si modul de preparare a hranei, recomandate. O preparare gresita poate afecta sanatatea sugarului.

Dozare: de la 9 luni
Cantitatile indicate in tabel sunt orientative si pot varia in functie de apetitul copilului Dumneavoastra. Apelati la sfatul medicului in care in care trebuie sa deviati de la aceste cantitati orientative. Dilutia standard: 3 masuri rase + 90 ml apa fiarta (90°C) = 100 ml lapte preparat.

Mod de preparare

1. Spala-te bine pe maini si sterilizeaza toate componentele biberonului.

2. Fierbe apa potabila pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi las-o sa se raceasca pana la aproximativ 40°C. 

3. Masoara cantitatea de apa necesara, conform dozarii, si toarn-o in biberonul sterilizat. Nu refolosi apa fiarta.

4. Dozeaza pulberea numai cu lingurita de masura inclusa in pachet, atent nivelata. Nu presa cantitatea in exces. 

5. Adauga in apa cantitatea corecta de formula de lapte Milumil. Intotdeauna respecta cu strictete dozarea produsului. Adaugarea unui numar de masuri necorespunzator poate afecta sanatatea copilului. 

6. Inchide recipientul si agita-l bine( cca 10 secunde) pentru a dizolva pulberea. Apoi fixeaza tetina sterilizata.

7. Verifica temperatura laptelui preparat pe incheietura mainii tale inainte de a-l administra copilului ( temperatura corecta este de aproximativ 37°C).

Ingrediente: Lactoza (din lapte), lapte degresat, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de floarea-soarelui), galacto-oligozaharide (din lapte), polifructoza, carbonat de calciu, clorura de potasiu, clorura de colina, acid L-ascorbic, taurina, lecitina din soia, L-ascorbat de sodiu, sulfat feros, L-Triptofan, inozitol, DL-alfa tocofefril acetat, L-izoleucina, sare 5'- monofosfat uridina de sodiu, sulfat de zinc, 5; - monofosfat citidina, hidroclorura de L-cisteina, 5'- monofosfat adenozina, sare 5' - monofosfat inozina de sodiu, nicotinamida, sare 5' - monofosfat guanozina de sodiu, L-carnitina, D-pantotenat de calciu, acid pteroilmonoglutamic, sulfat de cupru, retinil palmitat, Dl-alfa-tocoferol, D-biotina, hidroclorura de tiamina, colecalciferol, ciancobalamina, hidroclorura de piridoxina, sulfat de mangan,  iodura de potasiu, fitomenadiona, selenit de sodiu.

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii
Produs adaugat la lista de dorinte